bütçene göre düşün aralarında fark var çünkü , ikiside üzmezFURY LEVEL Mİ MARKASI
Mesaj otomatik birleştirildi:
RİVAL 3 MÜ
Aerox 3 MÜ
deathadder v3 bazen 2kya dusuyor denk gelirse kacirma derim onun disinda wraithdeki mouselara bakabilirsinARKADAŞLAR MERHABA
1.5 2K BÜTÇEM VAR ÖNEREBİLECEĞİNİZ FPS OYUNLAR İÇİN ORTA AĞIRLIKTA KABLOLU MOUSE VAR MI
Z1 al hocam ben aldım çok memnunum aşırı hafifARKADAŞLAR MERHABA
1.5 2K BÜTÇEM VAR ÖNEREBİLECEĞİNİZ FPS OYUNLAR İÇİN ORTA AĞIRLIKTA KABLOLU MOUSE VAR MI
razer cobra al kablolu versiyon orta ağırlık demişsin ama bu mouse hafif. hafif mouse her zaman da iyidir bence.hemen hemen her ele uyum sağlar simetrik bir yapısı var tutuş ve tıklama hissiyatı mükemmel. razer kalitesi zaten anlatmaya gerek yokARKADAŞLAR MERHABA
rival 3 ün kablosu çok kötü kablosuzu da gereksiz ağırrival 3 miss gibi mouse
Düşüyor bazen takip edin. Elimde Kasım faturalı deathadder v3 var. Elden çıkarmayı düşünüyorum. İlgilenirseniz özelden yazabilirsiniz. (Ankara içi elden)ben de v3 istiyorum da hiç düştüğünü görmedim
2k bütçe ile kronik sorunlu mouse de alınmaz berival 3 miss gibi mouse
14 subatta dusmustu yakin zamanda tekrar dusebilir ya da temiz sorunsuz garantili 2.el de alabilirsinizben de v3 istiyorum da hiç düştüğünü görmedim