Technopat sosyal üyeliğim neden reddeliyor ?

Reaksiyon skoru
0
daha önce technopat hesabım olmamasına rağmen açmaya çalıştığım hesap reddeildi farklı 2 mail ile yine denedim ve onlarda da reddedildim

daha önce technopat hesabım olmamasına rağmen açmaya çalıştığım hesap reddeildi farklı 2 mail ile yine denedim ve onlarda da reddedildim
Technopat en kötü forum sitesi olduğunu biliyor muydun

merhaba technopat sikayet destek hattina hos geldin kayit olmaya calistigin cihaz orjinal windows mu veya telefonun turkiye cihazimi ve driverlarin guncel mi? bunlari yanitlarsan yardimci olabiliriz.

merhaba technopat sikayet destek hattina hos geldin kayit olmaya calistigin cihaz orjinal windows mu veya telefonun turkiye cihazimi ve driverlarin guncel mi? bunlari yanitlarsan yardimci olabiliriz.
bot varmış aramızda ama oda TDK nın içinden geçiyor yaz kızım perma ban (!)

Destek yok sikayet

Kardeşim cümleye büyük harfle başlamamışsın ve sona nokta koymamışsın sana 10 yıllık ban atıyorum artık bilgisayarın bozulduğunda yardım isteyemiyeceksin.
technopat ve techolay gibi forumlar insanı forumdan soğutuyor en iyisi Donanım Arşivi

Bu arada ''de'' ayrı olucak oradan 20 yıl ekledim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,734
Son üye
justerranger
Geri