- Reaksiyon skoru
- 2,441
Eskidendi değişti artık. Yüzbinlerce de uyarı kaldırıldı.İnanılmaz kötü bi forum çok katı kuralları var bi virgül eksik olsa uyarı veriyorlar
Eskidendi değişti artık. Yüzbinlerce de uyarı kaldırıldı.İnanılmaz kötü bi forum çok katı kuralları var bi virgül eksik olsa uyarı veriyorlar
Belli zatenbu grubun lideri hacı sofi felsefe ile pek arası yoktur
Kanka şu forumla alakalı konularınızı gelip neden buraya açıyorsunuz burası başka forumları konuşma yeri midaha önce technopat hesabım olmamasına rağmen açmaya çalıştığım hesap reddeildi farklı 2 mail ile yine denedim ve onlarda da reddedildim
birisine danışmadan nasıl çözebilirim sence problemiKanka şu forumla alakalı konularınızı gelip neden buraya açıyorsunuz burası başka forumları konuşma yeri mi
Reis Bende Ordan Geldim 8 Uyarı Falan Vardı Bende Yazım Yanlışından Dedim Bune Oğlum Askeriye Mi Bura Sonra En Büyük Türk Forum Siteleri Yazım Burayı Buldum Burası Daha İyi Burda Takıldaha önce technopat hesabım olmamasına rağmen açmaya çalıştığım hesap reddeildi farklı 2 mail ile yine denedim ve onlarda da reddedildim
Başka forumun sorunlarına bu forumlarda niye çözüm arayasın burayı neden ilgilendirsin ki yani?birisine danışmadan nasıl çözebilirim sence problemi