mustisalvo
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
daha önce technopat hesabım olmamasına rağmen açmaya çalıştığım hesap reddeildi farklı 2 mail ile yine denedim ve onlarda da reddedildim
Technopat en kötü forum sitesi olduğunu biliyor muydundaha önce technopat hesabım olmamasına rağmen açmaya çalıştığım hesap reddeildi farklı 2 mail ile yine denedim ve onlarda da reddedildim
bot varmış aramızda ama oda TDK nın içinden geçiyor yaz kızım perma ban (!)merhaba technopat sikayet destek hattina hos geldin kayit olmaya calistigin cihaz orjinal windows mu veya telefonun turkiye cihazimi ve driverlarin guncel mi? bunlari yanitlarsan yardimci olabiliriz.
lutfen gelistiricim yapmayin bir daha olmayacakbot varmış aramızda ama oda TDK nın içinden geçiyor yaz kızım perma ban (!)
Isme büyük harfle başlamamışsın ve nokta koymamışsın perma ban atalım sana bari (!)lutfen gelistiricim yapmayin bir daha olmayacak( (!)
Destek yok sikayetmerhaba technopat sikayet destek hattina hos geldin kayit olmaya calistigin cihaz orjinal windows mu veya telefonun turkiye cihazimi ve driverlarin guncel mi? bunlari yanitlarsan yardimci olabiliriz.
Yazım yanlışı olan mesajı alıntılamaktan 1 saat mesaj yazmam kısıtlandı. Hesabı sil talebi oluşturdum ve buradayım.Technopat en kötü forum sitesi olduğunu biliyor muydun
İnanılmaz kötü bi forum çok katı kuralları var bi virgül eksik olsa uyarı veriyorlardaha önce technopat hesabım olmamasına rağmen açmaya çalıştığım hesap reddeildi farklı 2 mail ile yine denedim ve onlarda da reddedildim
Kardeşim cümleye büyük harfle başlamamışsın ve sona nokta koymamışsın sana 10 yıllık ban atıyorum artık bilgisayarın bozulduğunda yardım isteyemiyeceksin.daha önce technopat hesabım olmamasına rağmen açmaya çalıştığım hesap reddeildi farklı 2 mail ile yine denedim ve onlarda da reddedildim
Kuzey Kore orası.İnanılmaz kötü bi forum çok katı kuralları var bi virgül eksik olsa uyarı veriyorlar
Bu grubundan pek bir farkı yok, rahat rahat felsefe yapılmıyor direkt banTechnopat en kötü forum sitesi olduğunu biliyor muydun
bu grubun lideri hacı sofi felsefe ile pek arası yokturBu grubundan pek bir farkı yok, rahat rahat felsefe yapılmıyor direkt ban