Yardım Cloud 3 sesi normal gelmiyor?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,099
arkadaşlar 7.1 kulaklıktan cloud 3 wireless geçtim. Aşırı güzel ses falan kasılıyor ama ses tipi mi diyelim bi farklı geliyor sanki canlı hissettirmiyor ses. Nasıl düzeltebilirim aynı modele sahip arkadaşlar da yaşıyormu bunu

Evet. Kulaklığın ses profili düz bir yapıya sahip. Ses kasmayı kolaylaştırmasının bir sebebi de bu diyebiliriz.
UZAYDAN SES DİNLİYORUM GİBİ AMA BUNA Bİ ÇÖZÜM VARMI

UZAYDAN SES DİNLİYORUM GİBİ AMA BUNA Bİ ÇÖZÜM VARMI
1740071475259.png

şu açıksa kapamayı denesene bi

arkadaşlar 7.1 kulaklıktan cloud 3 wireless geçtim. Aşırı güzel ses falan kasılıyor ama ses tipi mi diyelim bi farklı geliyor sanki canlı hissettirmiyor ses. Nasıl düzeltebilirim aynı modele sahip arkadaşlar da yaşıyormu bunu
kral arkadaşım kullanıyor çok memnun istersen sesli gel ayarlarını yaptırsın

kapalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis uzun değilse buradan anlatabilirmisin kısaca
hyper x le birlikte çalışan dts programını indirip lisans key ini aktif edin kulaklıkla beraber geliyor dongle ı takınca algılıyor kulaklığı dedi arkadaşım açtıktan sonra programı sol üstte turuncu lisans key dedi onu açın sonra windows ayarlardan dts i seç dedi yine yapamazsanız sesten yardımcı olabilirmiş

hyper x le birlikte çalışan dts programını indirip lisans key ini aktif edin kulaklıkla beraber geliyor dongle ı takınca algılıyor kulaklığı dedi arkadaşım açtıktan sonra programı sol üstte turuncu lisans key dedi onu açın sonra windows ayarlardan dts i seç dedi yine yapamazsanız sesten yardımcı olabilirmiş
bunları zaten yaptım ama değişik boğuk bir ses var ne kadar iyi ses kastırsada değişik bir ses kalitesi var

Geri