uveysaytac
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 5
merhaba günümüzde minecraft story node yi pc veya mobil fark etmez nasıl yükleyebilirim türkçe olsa iyi olur
konuşmalara gel link vereyimmerhaba günümüzde minecraft story node yi pc veya mobil fark etmez nasıl yükleyebilirim türkçe olsa iyi olur
ondan sonra ekran kartım neden %90 kullanılıyor dimi?konuşmalara gel link vereyim
gog dan vercemondan sonra ekran kartım neden %90 kullanılıyor dimi?
ben 3 tane korsan oyun yükledim bilgisayara güvenli siteden hiç bir şey olmadı ekran kartı sıcaklııda o kadar olmadıondan sonra ekran kartım neden %90 kullanılıyor dimi?
hocam bu işin gog'u fitgirl'ü yok benim sistem çöp ve param yok diye bazen crack kullanıyom ama hepsin de bir mining tarzı şeyler olduğunu biliyorumgog dan vercem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
drm si
hocam olayı bu değilmi zaten? utorrent gibi masum gibi gözüküyor ama arka plan da karanlık tarafı ortaya çıkıyor. bak utorrent kullanan kaldımı, herkes qbittorrent kullanıyorben 3 tane korsan oyun yükledim bilgisayara güvenli siteden hiç bir şey olmadı ekran kartı sıcaklııda o kadar olmadı
gog games oyunları alınca drm sini veriyor bir adam tüm oyunların drm siyle site yapmış bende ordan indiriyorumhocam bu işin gog'u fitgirl'ü yok benim sistem çöp ve param yok diye bazen crack kullanıyom ama hepsin de bir mining tarzı şeyler olduğunu biliyorum
hocam olayı bu değilmi zaten? utorrent gibi masum gibi gözüküyor ama arka plan da karanlık tarafı ortaya çıkıyor. bak utorrent kullanan kaldımı, herkes qbittorrent kullanıyor
gog games oyunları alınca drm sini veriyor bir adam tüm oyunların drm siyle site yapmış bende ordan indiriyorumhocam bu işin gog'u fitgirl'ü yok benim sistem çöp ve param yok diye bazen crack kullanıyom ama hepsin de bir mining tarzı şeyler olduğunu biliyorum
hocam olayı bu değilmi zaten? utorrent gibi masum gibi gözüküyor ama arka plan da karanlık tarafı ortaya çıkıyor. bak utorrent kullanan kaldımı, herkes qbittorrent kullanıyor
bende kaspersly lan malwerebytes var bide 4 gb lik oyun için 20 gb alan mı açacam benKorsan programlar tamamen kumar. Aynı kaynağa 12 kişi güvenilir der, 20 kişi güvenilmez der. 25 kişi güvenilir der, 33 kişi güvenilmez der.
En iyi şey 2-3 tane adam akıllı antivirüs ile gezinmek.
Ya da Minceraft Story Mode'un pek sistem gereksiniminin yüksek olduğunu düşünmüyorum, ortalama sistem gereksinimi değerleri ile sanal makine üzerine oyun korsan olarak kurulabilir bence.
nasıl yaptığını aşama aşama göstersin anca öyle güvenirim ama göstermiyeceği için gerçekler değişmiyor.gog games oyunları alınca drm sini veriyor bir adam tüm oyunların drm siyle site yapmış bende ordan indiriyorum
göstereyimnasıl yaptığını aşama aşama göstersin anca öyle güvenirim ama göstermiyeceği için gerçekler değişmiyor.
hocam site sizin mi?göstereyim
video atarım
Valla ben olsam 20gb değil 60GB alan bile açardımbende kaspersly lan malwerebytes var bide 4 gb lik oyun için 20 gb alan mı açacam ben