minecraft story mode indirme 2024

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5
merhaba günümüzde minecraft story node yi pc veya mobil fark etmez nasıl yükleyebilirim türkçe olsa iyi olur

c*ack bulup indireceksiniz

ondan sonra ekran kartım neden %90 kullanılıyor dimi?
gog dan vercem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

drm si

ondan sonra ekran kartım neden %90 kullanılıyor dimi?
ben 3 tane korsan oyun yükledim bilgisayara güvenli siteden hiç bir şey olmadı ekran kartı sıcaklııda o kadar olmadı

gog dan vercem

drm si
hocam bu işin gog'u fitgirl'ü yok benim sistem çöp ve param yok diye bazen crack kullanıyom ama hepsin de bir mining tarzı şeyler olduğunu biliyorum

ben 3 tane korsan oyun yükledim bilgisayara güvenli siteden hiç bir şey olmadı ekran kartı sıcaklııda o kadar olmadı
hocam olayı bu değilmi zaten? utorrent gibi masum gibi gözüküyor ama arka plan da karanlık tarafı ortaya çıkıyor. bak utorrent kullanan kaldımı, herkes qbittorrent kullanıyor

Kardeşim Allahını seversen sen şu anda satışta olmayan bir oyuna 200 dolar steam key vermi demeye çalışıyon

Korsan programlar tamamen kumar. Aynı kaynağa 12 kişi güvenilir der, 20 kişi güvenilmez der. 25 kişi güvenilir der, 33 kişi güvenilmez der.

En iyi şey 2-3 tane adam akıllı antivirüs ile gezinmek.

Ya da Minceraft Story Mode'un pek sistem gereksiniminin yüksek olduğunu düşünmüyorum, ortalama sistem gereksinimi değerleri ile sanal makine üzerine oyun korsan olarak kurulabilir bence.

hocam bu işin gog'u fitgirl'ü yok benim sistem çöp ve param yok diye bazen crack kullanıyom ama hepsin de bir mining tarzı şeyler olduğunu biliyorum

hocam olayı bu değilmi zaten? utorrent gibi masum gibi gözüküyor ama arka plan da karanlık tarafı ortaya çıkıyor. bak utorrent kullanan kaldımı, herkes qbittorrent kullanıyor
gog games oyunları alınca drm sini veriyor bir adam tüm oyunların drm siyle site yapmış bende ordan indiriyorum

gog games oyunları alınca drm sini veriyor bir adam tüm oyunların drm siyle site yapmış bende ordan indiriyorum
Korsan programlar tamamen kumar. Aynı kaynağa 12 kişi güvenilir der, 20 kişi güvenilmez der. 25 kişi güvenilir der, 33 kişi güvenilmez der.

En iyi şey 2-3 tane adam akıllı antivirüs ile gezinmek.

Ya da Minceraft Story Mode'un pek sistem gereksiniminin yüksek olduğunu düşünmüyorum, ortalama sistem gereksinimi değerleri ile sanal makine üzerine oyun korsan olarak kurulabilir bence.
bende kaspersly lan malwerebytes var bide 4 gb lik oyun için 20 gb alan mı açacam ben

nasıl yaptığını aşama aşama göstersin anca öyle güvenirim ama göstermiyeceği için gerçekler değişmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,392
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri