ErdemAbiGf
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 214
Anakart B650M K
Ram XPG Lancher Rgb ddr5
Sığar mı sizce ram lere değer mi
O zaman kasaya sığmaz. Kasa desteği 160mm.hocam ramlere değecek olursa fanı biraz havaya kaldırarak kullanmanızda sorun olmayacaktır.
Soğutucu boyutları 157mm ürün boyutu 162mm olarak geçiyor. Ürün boyutundan kasıt digital ekran ile beraber ise sığmayacak gibi. Eğer digital ekran ile toplam 157mm ise sığacak. Kasan 160mm destekliyor.Alıntıyı görüntüleArkadaşlar bu eşek kadar hava soğutucuyu aldım ama kafama sığar mı hesap etmedim Kasam: Lian Li 205m
Anakart B650M K
Ram XPG Lancher Rgb ddr5
Sığar mı sizce ram lere değer mi
Haydaa ne yapcaz ozmn hocamO zaman kasaya sığmaz. Kasa desteği 160mm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Soğutucu boyutları 157mm ürün boyutu 162mm olarak geçiyor. Ürün boyutundan kasıt digital ekran ile beraber ise sığmayacak gibi. Eğer digital ekran ile toplam 157mm ise sığacak. Kasan 160mm destekliyor.
Denemeden bilemicez gibi. Sitede ürün boyutu 162mm soğutucu 157 mm yazıyor. Umarım toplamı 157 mm dir yoksa sığmaz.Haydaa ne yapcaz ozmn hocam
Hocam iade edeyim mi cumartesi ettim siparişi onun yerine Ak500 alayımıDenemeden bilemicez gibi. Sitede ürün boyutu 162mm soğutucu 157 mm yazıyor. Umarım toplamı 157 mm dir yoksa sığmaz.
Sanırım iade edicen.Hocam iade edeyim mi cumartesi ettim siparişi onun yerine Ak500 alayımı
Hocam sığmaz cidden ya ne yapcam şimdi ne alayımSanırım iade edicen.
Alıntıyı görüntüle
Phantom spirit.Hocam sığmaz cidden ya ne yapcam şimdi ne alayım
Phantom spirit.
Phantom spirit.
Nereyi ölçüyorsun ? İşlemciden ölçmen lazım. Kasadan değil. Kasanın özelliklerinde 160mm yazıyor. Sığmazsa ben bir şey yapamam. Sana olanları söyledim iptal etmek veya denemek sana kalmış.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam kapak tarafında biraz boşluk var ordan kurtarabilir miyiz sence
Digital olmayan versiyonu olurmu hocamNereyi ölçüyorsun ? İşlemciden ölçmen lazım. Kasadan değil. Kasanın özelliklerinde 160mm yazıyor. Sığmazsa ben bir şey yapamam. Sana olanları söyledim iptal etmek veya denemek sana kalmış.