🔥İndirim SAMSUNG GALAXY Tab s10+ 512GB 29.499TL

Ensar1453

80+ Silver
Reaksiyon skoru
854
30k verip tablet alacagima 37k verir 4060laptop alirim

30k ya Apple nah sana güzel tablet diyor hocam
apple ne alaka apple ülkemizde fahiş fiyattan satıyorsa bundan bizene apple da samsung da yurtdisinda ayni fiyata satiliyor

30k verip tablet alacagima 37k verir 4060laptop alirim
bence de. kullanım ve ihtiyaçlara göre değişir tabii bu tip şeyler ama 15klık tab s9 fe+ alıp geçmek varken buna 30k bilmiyorum bana saçma geliyor

Ultra modeli laptop boyutunda. Tabletlik amacından çıkıyor diyeyim. O yüzden 6k veriyim ultra alırım diye düşünmeyin pişman olma ihtimaliniz yüksek.

S8 ultra bide 4060 lı var tablete bu kadar para verdiğimde pişmanım bide kasaya . En iyisi laptop alın aldırın uygun fiyatlı bı s9 de isiniZi görür
bende s9u var yanımda laptop taşımayı bıraktım şuana kadar hiç kasma ısınma yapmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ultra modeli laptop boyutunda. Tabletlik amacından çıkıyor diyeyim. O yüzden 6k veriyim ultra alırım diye düşünmeyin pişman olma ihtimaliniz yüksek.
benim arkadaşın macbookdan daha büyük boyutta bunu kullanacak adam masada kullanır zaten

S10+ ekran kalitesi s10u dan daha iyi aynı çözünürlük olduğu için ben 10+ seçerdim

apple ne alaka apple ülkemizde fahiş fiyattan satıyorsa bundan bizene apple da samsung da yurtdisinda ayni fiyata satiliyor

bence de. kullanım ve ihtiyaçlara göre değişir tabii bu tip şeyler ama 15klık tab s9 fe+ alıp geçmek varken buna 30k bilmiyorum bana saçma geliyor
Aynen öyle

Geri