İKTİDAR TARAFINDAN SAKLANAN EĞİTİM SİSTEMİNDE BÜYÜK SORUNLAR 🚨

Muzla armutu karşılaştırıyorsun Peygamberin ağızından tek yanlış söz çıkmaz dikkatli ol bilmediğin konularda sınırda geziyorsun hocam uyarımı yapayım gerisi seni ilgilendirir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Eeee burada bize yarar sağladında haberin olsun.

Şiilik mezhebine saçma demeniz hoş değil . Hiçbir mezhepe saçma diyemezsiniz . İslam dini birleştirici bir din ayırıcı değil …
Katılıyorum.

Cahilliğinden dolayı böyle konuşuyorsun azıcık fıkıh bilen adam bende dahil şu sohbettedeki herkesi mort edip gider
Cahillik öylemi? Senin aklının alamayacağı düzeyde din ve bilim bilgim var buna emin ol.sadece arapça bilmeyipte Kur'an'ı Kerim'i senden iyi anlamış olmam sana batıyor bu gayet bariz .sen arapça okuyup kendine hiçbir şey katamamışsın , Türkçe okuyup senden iyi anlayan birini gördüğün yerde kuduruyorsun,kudurmaya devam kral Türkiye'de yaşıyoruz Türkçe okuyup Türkçe anlayacam ,sendende kat ve kat iyi anlayacm.sende arapça okuyup anladığını sanmaya devam edeceksin.

Şiilik mezhebine saçma demeniz hoş değil . Hiçbir mezhepe saçma diyemezsiniz . İslam dini birleştirici bir din ayırıcı değil …
Alevilerle bir sorunum yok şiiler hakkında daha kötü yorumlarım var tamamen sapkınlık daha fazla mezhepler hakkında konuşmayacağım

Cahillik öylemi? Senin aklının alamayacağı düzeyde din ve bilim bilgim var buna emin ol.sadece arapça bilmeyipte Kur'an'ı Kerim'i senden iyi anlamış olmam sana batıyor bu gayet bariz .sen arapça okuyup kendine hiçbir şey katamamışsın , Türkçe okuyup senden iyi anlayan birini gördüğün yerde kuduruyorsun,kudurmaya devam kral Türkiye'de yaşıyoruz Türkçe okuyup Türkçe anlayacam ,sendende kat ve kat iyi anlayacm.sende arapça okuyup anladığını sanmaya devam edeceksin.
Güzel kardeşim git bi elini yüzünü yıka öyle gel bende Türkçe okuyorum zaten arapçam yok neredeyse

Alevilerle bir sorunum yok şiiler hakkında daha kötü yorumlarım var tamamen sapkınlık daha fazla mezhepler hakkında konuşmayacağım
Sapkınlık olup olmadığı sizi ilgilendirmez inanan insanlar var saygı duymak zorundasınız öyle size uygun gelmedi diye saçma diyip saygısızlık yapamazsınız

Muzla armutu karşılaştırıyorsun Peygamberin ağızından tek yanlış söz çıkmaz dikkatli ol bilmediğin konularda sınırda geziyorsun hocam uyarımı yapayım gerisi seni ilgilendirir
Ben Kütübi sittenin tamamını okumuş birisiyim. Yani ne dediğimi gayet iyi biliyorum. Kuranda hadislere hiçbir yönlendirme bulunmuyor. Ayrıca hadisler peygamber ölümünden 300-400 sene sonra yazılmış şeylerdir 300-400 sene sonra yazılmış şeylerin değiştirilmeyeceğinin hiçbir garantisi yok. Ben elbette peygambere inanıyorum ama sözleri değiştirilmişse neden inanayım hiç değiştirilmemiş bir kuran varken? Madem bu kadar önemli bir şey neden peygamber ve 4 halife döneminde hadis yazmak yasaktı yanıtlarsanız sevinirim. Bunların haricinde hadislerin ana kaynağı Buhari neden dağa kaçtı öldürülme korkusundan madem bu kadar doğruysa açıklamanızı bekliyorum.

Osmanlıda senin mezhebinle ilgili birçok ayıplanmış mesele var mesela oğlancılık gibi,bunlar ne biliyor muydun?
Benim mezhebim neymiş 1. 2. oğlancılığın benim mezhebimde olduğuna dair kanıt getirmezsen Allah binbir belanı versin elden ayaktan düş

Güzel kardeşim git bi elini yüzünü yıka öyle gel bende Türkçe okuyorum zaten arapçam yok neredeyse

Ekran görüntüsü 2025-02-25 224753.png
buyur

Peki benim zeki arkadaşım sen kendini tartışacak düzeyde bulup, tartışacak düzeyde bilgili olduğunu düşünen varsa arapça bilsin veya bilen birinden yardım alsın demedinmi? kendin bilmiyorsan ne ahkam kesiyorsun.

Benim mezhebim neymiş 1. 2. oğlancılığın benim mezhebimde olduğuna dair kanıt getirmezsen Allah binbir belanı versin elden ayaktan düş
Osmanlıyı savunuyorsun, aynı şeriatı istiyorsun, aynı toplum düzenini ve hukuku istiyorsun. Buradan çıkarım yapıyoruz.

E hani arapça fıkıh bilmeden gelmeyin demiştin?

Osmanlıyı savunuyorsun, aynı şeriatı istiyorsun, aynı toplum düzenini ve hukuku istiyorsun. Buradan çıkarım yapıyoruz.

E hani arapça fıkıh bilmeden gelmeyin demiştin?
Osmanlıda oğlancılık yoktu şuan ne kadar varsa toplumda yine o kadar vardı ayrıca tamamen 300 yıl öncesinin sistemini ve toplum düzenini alalım demedim devrim lazım diyorum yalancı herif 2. o sözümü alıntılarmısın bana lütfen

Peki benim zeki arkadaşım sen kendini tartışacak düzeyde bulup, tartışacak düzeyde bilgili olduğunu düşünen varsa arapça bilsin veya bilen birinden yardım alsın demedinmi? kendin bilmiyorsan ne ahkam kesiyorsun.
Kaynaklarım arapça bilenler isteyene atarım

Cevap ver prenses @DutchVanDerLinde.

Osmanlıda oğlancılık yoktu şuan ne kadar varsa toplumda yine o kadar vardı ayrıca tamamen 300 yıl öncesinin sistemini ve toplum düzenini alalım demedim devrim lazım diyorum yalancı herif 2. o sözümü alıntılarmısın bana lütfen

Kaynaklarım arapça bilenler isteyene atarım
Hangi arapça bilen arkadaş, kaynak?
Kendin bilmedikten sonra bunu demeye hakkın yok ,bu saatte coluk cocukla ugrasiyoz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,111
Üyeler
184,106
Son üye
vierss.
Geri