İKTİDAR TARAFINDAN SAKLANAN EĞİTİM SİSTEMİNDE BÜYÜK SORUNLAR 🚨

Osmanlıda oğlancılık yoktu şuan ne kadar varsa toplumda yine o kadar vardı ayrıca tamamen 300 yıl öncesinin sistemini ve toplum düzenini alalım demedim devrim lazım diyorum yalancı herif 2. o sözümü alıntılarmısın bana lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaynaklarım arapça bilenler isteyene atarım
Mesajı silince girdiğim tripler adlı çalışma, osmanlıda oğlancılık olmadığını kanıtlar mısın? elimde bir kaç kanıt bulunuyor. 300 yıl önceki şeyi günümüze entegre edemezsin zaten o geride kaldı şimdi Cumhuriyet ile yönetiliyoruz.

Muzla armutu karşılaştırıyorsun Peygamberin ağızından tek yanlış söz çıkmaz dikkatli ol bilmediğin konularda sınırda geziyorsun hocam uyarımı yapayım gerisi seni ilgilendirir

Alıntıyı görüntüle
Bu mesajını yeni gördüm e tamam ayette de basbaya hadis yazıyor paramı atıp dekont gönderebilirsin madem inandığın çeviri bu

Bilmiyorum demedim babası prenses daha Türkçe okuyamıyorsunuz beşiktaşlı arkadaşlar sizleri engelliyorum gerçekten büyük moronlarsınız çünkü tiner çekmekten beyniniz erimiş
Biz tineri çekmişiz sen bi taraflarına sokmussun galiba.hal harekete konuşmaya bakılırsa böyle görünüyor

Ben Kütübi sittenin tamamını okumuş birisiyim. Yani ne dediğimi gayet iyi biliyorum. Kuranda hadislere hiçbir yönlendirme bulunmuyor. Ayrıca hadisler peygamber ölümünden 300-400 sene sonra yazılmış şeylerdir 300-400 sene sonra yazılmış şeylerin değiştirilmeyeceğinin hiçbir garantisi yok. Ben elbette peygambere inanıyorum ama sözleri değiştirilmişse neden inanayım hiç değiştirilmemiş bir kuran varken? Madem bu kadar önemli bir şey neden peygamber ve 4 halife döneminde hadis yazmak yasaktı yanıtlarsanız sevinirim. Bunların haricinde hadislerin ana kaynağı Buhari neden dağa kaçtı öldürülme korkusundan madem bu kadar doğruysa açıklamanızı bekliyorum.

Bu mesajını yeni gördüm e tamam ayette de basbaya hadis yazıyor paramı atıp dekont gönderebilirsin madem inandığın çeviri bu
Ekran görüntüsü 2025-02-25 224753.png
buyur kral kullanırsın

Bilmiyorum demedim babası prenses daha Türkçe okuyamıyorsunuz beşiktaşlı arkadaşlar sizleri engelliyorum gerçekten büyük moronlarsınız çünkü tiner çekmekten beyniniz erimiş
La andaval seni daha az önce yok denecek kadar az biliyorum benzeri bişey dedin görüyoruz mesajları.

Gülüm sen bile meal yazabilirsin biliyorsundur umarım bunu kaynak olarak kullanılan meallerin hiç birinde hadis yazmıyor

Aile bireylerine sovmeye basladiysan din arastirmadan önce terbiyeli ol sonra gel.
Sabahtan beri hakaret eden oğlancı diyen sen ve köpek yaverin saygı hak edene verilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,771
Üyeler
184,051
Son üye
furkancoskun
Geri