Neler Yeni

İKTİDAR TARAFINDAN SAKLANAN EĞİTİM SİSTEMİNDE BÜYÜK SORUNLAR 🚨

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Umut Yıldız
Hocam dini eğitimde reform yapılması gerektiğini bu eğitim ışığında yönetimin de uzun yıllar süren bir hukuk reformu çerçevesinde İslam hukukunun gelmesi görüşündeyim ben bu benim itopyam olabilir kabul ediyorum ama arkadaşların ardları cayır cayır yandı maalesef komünist sistem gelsin desem bu kadar karşıt düşünce olmazdı çünkü asıl dertleri İslam
Ayn kral haklısın

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
M.Rüzgar Özen
Hocam dini eğitimde reform yapılması gerektiğini bu eğitim ışığında yönetimin de uzun yıllar süren bir hukuk reformu çerçevesinde İslam hukukunun gelmesi görüşündeyim ben bu benim itopyam olabilir kabul ediyorum ama arkadaşların ardları cayır cayır yandı maalesef komünist sistem gelsin desem bu kadar karşıt düşünce olmazdı çünkü asıl dertleri İslam
İtopya değil yalnız distopya oluyor.

Senden daha duzgun Müslüman olduguma inanıyorum niye derdim islam olsun

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Kelimelerin kökleri bile aynı değil Yaraq kelimesiyle bizdeki kelimenin. Elma ve armut bu zaten. Hadis kelimesi arapça kökenli bir kelimedir ve anlamında bir değişim bulunmadan türkçeye geçmiştir. En son tartıştığımızda ilmim yeterli değil diyip öncesinde bana sevgilisini döven adamın sözlerini söylüyorsun diyip bu videoyu atıp kendinle bayağı çelişmiştin sanırım doğru hatırladıysam.
Yahu arapçada Aslanın 500 tane anlamı var kardeşim Türkçedeki yüz gibi aynı. Kuranda bi kaç önceki ayette hadis bizim anlamımızca kullanılıp öyle naklediliyor ama nedense kendi argümanınızı haklı çıkarmak için diğer kabul ettğiniz ayetleri hiçe sayıp 50 tane mealden 2 tanesinde (onlarıda mealciler yazıyor zaten) bunları kabul ediyorsunuz

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
M.Rüzgar Özen
Aynı şekilde komünizmede karşıyım dostum. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yahu arapçada Aslanın 500 tane anlamı var kardeşim Türkçedeki yüz gibi aynı. Kuranda bi kaç önceki ayette hadis bizim anlamımızca kullanılıp öyle naklediliyor ama nedense kendi argümanınızı haklı çıkarmak için diğer kabul ettğiniz ayetleri hiçe sayıp 50 tane mealden 2 tanesinde (onlarıda mealciler yazıyor zaten) bunları kabul ediyorsunuz
Aslında baktığımıza göre 12 mealci var ve 2si diyor yani 1/6 yapar düşük bir ihtimal değil malesef.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Aynı şekilde komünizmede karşıyım dostum. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
Ki burada kullanılan sözün peygamber sözünü kasdetme gibi bir ihtimali yok bu denirse Kuran kendi kendini bitirmiş olur Kuran tamamen kusursuz değil mi e bunu bize nakleden kim Hz.Ömer mi hayır Muhammed sav. e sen hz muhammed yanılabilir diyorsan Kuran naklederkende yanılır noldu şimdi ?

Ki burada kullanılan sözün peygamber sözünü kasdetme gibi bir ihtimali yok bu denirse Kuran kendi kendini bitirmiş olur Kuran tamamen kusursuz değil mi e bunu bize nakleden kim Hz.Ömer mi hayır Muhammed sav. e sen hz muhammed yanılabilir diyorsan Kuran naklederkende yanılır noldu şimdi ?
Engellendin kendine iyi bak bidada karşıma cikma.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Kendi kendinizle çelişiyorsunuz dostlar yapmayın bari şunu yahu gözünüzü seveyim vallahi 1 saattir aklımı yiyeceğim çok daha haklı savunabileceğiniz noktalarınız varken gidip abuk subuk yerlere takılı kalıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Umut Yıldız
Kendi kendinizle çelişiyorsunuz dostlar yapmayın bari şunu yahu gözünüzü seveyim vallahi 1 saattir aklımı yiyeceğim çok daha haklı savunabileceğiniz noktalarınız varken gidip abuk subuk yerlere takılı kalıyorsunuz
Kral tamam sus lütfen insanlar birbirlerine girdi

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
M.Rüzgar Özen
Kapat çeneni artık 1 saattir saçma sapan kendinle çelişen argümanlar sunup mesajlarını silip bizi kandırmaya çalışıyorsun. Utanmanda yok. Biraz dediklerine uyda yalan söyleme. Kimse fikirlerine uymayacak ve merak etmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Umut Yıldız
Kapat çeneni artık 1 saattir saçma sapan kendinle çelişen argümanlar sunup mesajlarını silip bizi kandırmaya çalışıyorsun. Utanmanda yok. Biraz dediklerine uyda yalan söyleme. Kimse fikirlerine uymayacak ve merak etmiyor.
Ayn öyle forum yöneticileri şunu bu konudan engelese bizde rahatlasak zaten bu gibi insanlar yüzünden eğitim bu halde

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Mesaj silmedim fikirlerime uymak zorunda değil zaten kimse aynı sizinkiler gibi yalan söyleyen sensin oğlan

Top Bottom