HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,221
NV3'te de dram yok ki.@MysterionKM @HacıSOFU Kingston NV3 e tamam diyorsanız veya daha iyi öneriniz varsa şimdi alacağım. Para hazır
Sen gözü kapalı hangisini alırsın? 1TBNV3'te de dram yok ki.
Sabit Disk Fiyatları - Epey
Epey.com sabit disk özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun sabit diski bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
Dramli m2 ssdler, seç beğen al.
Para sıkıntın yoksa Kingston KC3000 veya Kioxia Exceria PRO al geç.Sen gözü kapalı hangisini alırsın? 1TB
ÖneririmKonuda düzgün ssd yok neredeyse https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8XM...333&creativeASIN=B0C8XMH264&linkCode=asn&th=1
Bunda da DRAM yokmuş. Önemli bir şey herhalde bu DRAMKonuda düzgün ssd yok neredeyse https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8XM...333&creativeASIN=B0C8XMH264&linkCode=asn&th=1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öneririm
BIrkac ay önce bir konuda daha söyledim DRAM her şey değildir G2 kim ki? Kim ki bundan daha iyi? Konuda bi iyi nv3 var , birde attığiim baska goremedim bu fiyata. Dram her şey değldir şunu savunan kimse terketsin şurayı diyaloga girmek istemiyorum. Kör kütük savunulacak bir şey değil dram bu ssd nin de ömrü çok uzunBunda da DRAM yokmuş. Önemli bir şey herhalde bu DRAM
Dram yani önbelleği olmayan ssd'lerde hız bir süre sonra düşer. Sen 5000 hızı var diye alırsın, yüksek gblı bir dosyayı aktarırken 5000'le başlar daha aktarmanın yarısı bitmeden hızı 500'e düşer. Yani dram'si ''yüksek hızlı'' bir ssd'nin önemi yok. En basit bu şekilde anlatabilirim. Youtube'ta falan videolar var.Bunda da DRAM yokmuş. Önemli bir şey herhalde bu DRAM
kefil olmakta haklıymışsın, eyvallah bu SSD yi alıyorum şimdi. TeşekkürlerKefil olabileceğim bir ssd
Hız bu kadar düşmüyorDram yani önbelleği olmayan ssd'lerde hız bir süre sonra düşer. Sen 5000 hızı var diye alırsın, yüksek gblı bir dosyayı aktarırken 5000'le başlar daha aktarmanın yarısı bitmeden hızı 500'e düşer. Yani dram'si ''yüksek hızlı'' bir ssd'nin önemi yok. En basit bu şekilde anlatabilirim. Youtube'ta falan videolar var.
Hız bu kadar düşmüyor
Bu model kronik sorunlu, kingston nv2 kullandım veri akışında düşüş oluyor doğru bu kadar abartı olmuyor