Çözüldü✓ Galax 4060 ekran kartı

g20x10

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhabalar önümüz ay da pc parçaları toplamayı planliyorum Ve ekran kartından başlayacam ve en uygun bulduğum kart Galax marka modeli rtx 4060 bazı yorumlarda bu kartın kronik sorunları olduğu söyleniliyor lutfen bu kartı kullanan veya bilgisi olan biri beni bilgilendire bilir mi ilk bilgisayarım olacak sorunlu olsun hevesim kırılsın istemiyorum

Merhabalar önümüz ay da pc parçaları toplamayı planliyorum Ve ekran kartından başlayacam ve en uygun bulduğum kart Galax marka modeli rtx 4060 bazı yorumlarda bu kartın kronik sorunları olduğu söyleniliyor lutfen bu kartı kullanan veya bilgisi olan biri beni bilgilendire bilir mi ilk bilgisayarım olacak sorunlu olsun hevesim kırılsın istemiyorum
Ben kullanmadım fakat forum sitesinde kullanan kişiler çok övüyordu.

Kim diyormuş kronik var?

1 senedir kullanıyorum, kart daha 68 dereceyi bile geçmedi

Hocam merhabalar, aynı şekilde ben de bu Galax ın 4060 ını almayı düşünüyorum ancak 4060ti olanıyla arasında 6 bin lira fark var. Baktığımda %20 performans farkı var denmiş ama bilemedim yine de. 6 bin fark için ti olanı almaya deger mi? 1660 super den upgrade yapmayı planlıyorum.

Hocam merhabalar, aynı şekilde ben de bu Galax ın 4060 ını almayı düşünüyorum ancak 4060ti olanıyla arasında 6 bin lira fark var. Baktığımda %20 performans farkı var denmiş ama bilemedim yine de. 6 bin fark için ti olanı almaya deger mi?
bence değmez hocam. dlss le falan zaten tatmin edici fps leri alırsın. 6k fiyat farkına yine 8gb vram alıyorsun.

güzel kart alınır uygun fiyata bulunursa.

bence değmez hocam. dlss le falan zaten tatmin edici fps leri alırsın. 6k fiyat farkına yine 8gb vram alıyorsun.
Ben de öyle düşünüyorum, hani 16gb olsa bir nebze de fps farkı da oyunlarda ortalama 20 fps falan. Ek olarak 1080p den devam edeceğim zaten.

4060 alınmaz 6700 XT ya da 7600 XT bakın

Kronik sorunları??? CBR 250R'dir o
Hocam ben 2nci el alacaktım vaz geçtim direk sıfır alıcam almadan önce yorumlarda bazı arkadaşlar bu kartı kullandığı ve bu kartın bazı kronik sorunları olduğunu söyledi bilemiyorum zaten 8 gün sorna sipariş vericem 2 senedir ha alacam ha alacam bu sefer hesap kitabına dahi girmeden parayı basıp alıcam yeter ** steamden boş yere oyun alıp duruyorum bu forumdan sorna bazı parçalarıda sorum sistemimi diziyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses durumu nasıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,057
Üyeler
187,284
Son üye