Neler Yeni

Galax 4060 ekran kartı

g20x10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes polat
Merhabalar önümüz ay da pc parçaları toplamayı planliyorum Ve ekran kartından başlayacam ve en uygun bulduğum kart Galax marka modeli rtx 4060 bazı yorumlarda bu kartın kronik sorunları olduğu söyleniliyor lutfen bu kartı kullanan veya bilgisi olan biri beni bilgilendire bilir mi ilk bilgisayarım olacak sorunlu olsun hevesim kırılsın istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Talha Keyhidar
Merhabalar önümüz ay da pc parçaları toplamayı planliyorum Ve ekran kartından başlayacam ve en uygun bulduğum kart Galax marka modeli rtx 4060 bazı yorumlarda bu kartın kronik sorunları olduğu söyleniliyor lutfen bu kartı kullanan veya bilgisi olan biri beni bilgilendire bilir mi ilk bilgisayarım olacak sorunlu olsun hevesim kırılsın istemiyorum
Ben kullanmadım fakat forum sitesinde kullanan kişiler çok övüyordu.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Arda Teksin
Kim diyormuş kronik var?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1 senedir kullanıyorum, kart daha 68 dereceyi bile geçmedi

Hocam merhabalar, aynı şekilde ben de bu Galax ın 4060 ını almayı düşünüyorum ancak 4060ti olanıyla arasında 6 bin lira fark var. Baktığımda %20 performans farkı var denmiş ama bilemedim yine de. 6 bin fark için ti olanı almaya deger mi? 1660 super den upgrade yapmayı planlıyorum.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Alican ekinci
Hocam merhabalar, aynı şekilde ben de bu Galax ın 4060 ını almayı düşünüyorum ancak 4060ti olanıyla arasında 6 bin lira fark var. Baktığımda %20 performans farkı var denmiş ama bilemedim yine de. 6 bin fark için ti olanı almaya deger mi?
bence değmez hocam. dlss le falan zaten tatmin edici fps leri alırsın. 6k fiyat farkına yine 8gb vram alıyorsun.

arifgngr11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Arif güngör
güzel kart alınır uygun fiyata bulunursa.

bence değmez hocam. dlss le falan zaten tatmin edici fps leri alırsın. 6k fiyat farkına yine 8gb vram alıyorsun.
Ben de öyle düşünüyorum, hani 16gb olsa bir nebze de fps farkı da oyunlarda ortalama 20 fps falan. Ek olarak 1080p den devam edeceğim zaten.

4060 alınmaz 6700 XT ya da 7600 XT bakın

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Rick Baba
Kronik sorunları??? CBR 250R'dir o

g20x10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes polat
Kronik sorunları??? CBR 250R'dir o
Hocam ben 2nci el alacaktım vaz geçtim direk sıfır alıcam almadan önce yorumlarda bazı arkadaşlar bu kartı kullandığı ve bu kartın bazı kronik sorunları olduğunu söyledi bilemiyorum zaten 8 gün sorna sipariş vericem 2 senedir ha alacam ha alacam bu sefer hesap kitabına dahi girmeden parayı basıp alıcam yeter ** steamden boş yere oyun alıp duruyorum bu forumdan sorna bazı parçalarıda sorum sistemimi diziyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ses durumu nasıl

Top Bottom