46k Hp victus s1010nt alınır mı?

darksmoke

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
45000
laptopta intel masaüstünde amd işlemciler daha verimli oluyor diye biliyorum. laptop işinde soğutma biraz daha sıkıntılı, i5-12500h kullanan bir laptop ya da daha üstü daha sağlıklı olabilir

laptopta intel masaüstünde amd işlemciler daha verimli oluyor diye biliyorum. laptop işinde soğutma biraz daha sıkıntılı, i5-12500h kullanan bir laptop ya da daha üstü daha sağlıklı olabilir
Öyle bir şey yok laptoplarda da çoğu amd model verimli çalışıyor. Modelden modele göre değişir.

Neden alınmaz hocam ve önerdiğiniz markayı bilmiyorum takılmayın demişsiniz ama pek bilindik bir marka değil sanırım.
Fiyatı fazla olduğu için alınmaz. Önerdiğim marka tanınan, bilinen bir Türk markası. Attığım model yani Slayer 4 modeli MSI Sword modelin kasasını kullanıyor.

yanlış duymuşsunuz hocam. amd bilmem kaç nesildir her platformda daha verimli oldu.

13 ve 14. nesil intel işlemcilerde sorun olduğunu duydum o yüzden amd bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata başka öneriniz var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,170
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri