Çözüldü✓ UPGRADE EDİLMİŞ SİSTEM GÖZDEN GEÇİRMESİ

Sizin anakart nasıl

önerdiginiz anakart ultra kazık x870 alsın daha iyi

Bu sistem işinde asus mu daha iyi msi mi

Sizin anakart nasıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nedenini açıklar mısın herkes farklı bir şey söylüyor çıldırmalık
önerdigim 2 anakart tomohawk asus rog ün en üstünü eziyor digeri ise tuf serisini eziyor başka bir şeye gerek yok bence

32 k nere 45 k nere 32k ya düz alınmaz mı hocam dual falan var onlar nasıl
hocam direkt 4070 alınmaz diye düşünüyorum ben rx7800xt 19k ya varken gidip 4070s ye 35k vermek biraz enayilik oluyor, ana kartı o kadar yükseltmene gerek yok msi b650 gaming plus 6000 alsan yeter (not : asus dualı hiç bir ekran kartı için önermem coil whine kaynıyor). o sıvı soğutmaya para verilmez 360mm harici sıvı soğutmaya direkt para verilmez diye düşünüyorum peerlees assasin alın işinizi görür , psunuzu corsair rm750e alsanız çok daha iyi olur.

Sizin anakart nasıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nedenini açıklar mısın herkes farklı bir şey söylüyor çıldırmalık
Hocam Butce yazin DM den ulaşin bana ilerleyen saatlerde Düzgun guzel parçalar öneririm

hocam direkt 4070 alınmaz diye düşünüyorum ben rx7800xt 19k ya varken gidip 4070s ye 35k vermek biraz enayilik oluyor, ana kartı o kadar yükseltmene gerek yok msi b650 gaming plus 6000 alsan yeter (not : asus dualı hiç bir ekran kartı için önermem coil whine kaynıyor). o sıvı soğutmaya para verilmez 360mm harici sıvı soğutmaya direkt para verilmez diye düşünüyorum peerlees assasin alın işinizi görür , psunuzu corsair rm750e alsanız çok daha iyi olur.
Hocam sizinle birebir nerden iletişime geçebilirim

Bak işte herkes farklı bir şey diyor nasıl doğruya ulaşacağım
6/7/8 anakart modelleri senin alacağın anakart çok yüksek ve fiyatıda tuzlu o yüzden diyorlar alınmaz diye şuan vatanda indirim olduğu için 8. nesil anakartlar baya uygun onu demek istiyor

asus duala 35k vereceğinize 7900xt alabiliyorsunuz 4070 ti süperden güçlü kart.

Geri