DDR 5 sistem ram fiyatları

renaz72

80+
Reaksiyon skoru
0
DDR 4 sistemim var yeni bir DDR5 sistem topladım son parça olarak ram im eksik ram fiyatları düşecekse ddr4 sistemimi kullanabilirim amadüşmicekse daha fazla yükselmeden almak istiyorum ne yapmalıyı patriot viper venom 6000mhz olan rami almak istiyorum.

Sorunlu diye konuşuluyor çoğu forumda. Başka ram modellerine bakmanı tavsiye ederim.

DDR 4 sistemim var yeni bir DDR5 sistem topladım son parça olarak ram im eksik ram fiyatları düşecekse ddr4 sistemimi kullanabilirim amadüşmicekse daha fazla yükselmeden almak istiyorum ne yapmalıyı patriot viper venom 6000mhz olan rami almak istiyorum.
valla bence 1 sene idare et. 4k ya 2 tane 16 gb aldığım ramin teki 8k olmuş zort oldu ortalık idare ediyosa bekle.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada gidin elden test edip alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki şuanda almalımıyım fiyatların düşmesi yada daha fazla artması gibi bişey söz konusu mu ben ekran kartımı bu fiyata aldım yani böyle bi fiyat ödemek tabii ki biraz can sıkıcı şuandada daha ucuza böyle bı ram yok ama ben ram önerisi istemedim fiyatlar artıcakmı azalıcakmı şuanda olmalımıyım beklemelimiyim onu soruyorum.

Peki şuanda almalımıyım fiyatların düşmesi yada daha fazla artması gibi bişey söz konusu mu ben ekran kartımı bu fiyata aldım yani böyle bi fiyat ödemek tabii ki biraz can sıkıcı şuandada daha ucuza böyle bı ram yok ama ben ram önerisi istemedim fiyatlar artıcakmı azalıcakmı şuanda olmalımıyım beklemelimiyim onu soruyorum.
Fiyat articak mi azalacak mi onu bitek Allah bilir yarın atom bombası düşer Dünya yokolur onu kimse bilemez ama şuanda ytd şuanda yükselecek gibi gözüküyor 1 aydan uzun süredir düşüş yok sadece yükseliyor haberler de bunu doğruluyor ve son vurgun da cruical firmasının ram üretmeyi durdurması stok Yok arz çok fiyat artar mantık basit karar sizin ben ikinci el sahibindenden 32*2 64 GB Cl 28 5600 MHz ramleri bu hafta 17.000 TL ye aldım diğer ilanları inceleyebilirsiniz ama dikkatli olun dolandırıcı çok fazla mutlaka elden test edip almanız şiddetle tavsiyemdir.

Forumlarda böyle konuşuluyorsa alınır demektir.
Çok fazla alınan üründen illa 3-5 tane sorunlu ürün çıkar bu 'kronik' sorunlu olduğu anlamına gelmiyor mesaja katılıyorum ve kendim kullanıyorum zaten. Ana kartını güncellersen sorun yaşamazsın bazı ana kartlarda bu yüzden sorun yaşayabiliyor.
Sorunlu diye konuşuluyor çoğu forumda. Başka ram modellerine bakmanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,911
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri