Orijinal Çakma Ayakkabı nasıl anlaşılır?

EmirCamon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Arkadaşlar dolaptan 650tl ye nike dunk high panda aldım. Orijinal olarak söylendi. Nasıl anlayabilirim farkları nelerdir?

Aynen kanka 650 liraya orijinal ayakkabı aldin

3000 TL'den fazla eden ayakkabıyı eğer birisi 650 TL'ye satıyorsa net çakma ayakkabı satmıştır

Arkadaşlar dolaptan 650tl ye nike dunk high panda aldım. Orijinal olarak söylendi. Nasıl anlayabilirim farkları nelerdir?
Malzeme kwlitesi farkı olur. ben 3 yıldır aynı ayakkabıyı giyiyorum malzeme kalitesi orijinal gibi hissettiriyor ama değil, 100 liraya almıştım. Şuan tabanı yırtık koli bandı ile yapıştırdım

Kanka sıfır bir ayakkabı değil. Ayrıca seni bu kadar geren mevzu ne?
Eğer senin ürün orijinalse ve benzer modeli daha pahalı aldıysa arkadaş kuduruyor olabilir konuşmayı öğrenmeli üslubuna dikkat etmeli. Ayrıca orijinal değildir yüksek ihtimalle.

Eğer senin ürün orijinalse ve benzer modeli daha pahalı aldıysa arkadaş kuduruyor olabilir konuşmayı öğrenmeli üslubuna dikkat etmeli. Ayrıca orijinal değildir yüksek ihtimalle.
Kontrol ettiğim kadarıyla orijinal gibi ya.

orjinal ayakkabının faturası olur kullandıkça da anlarsın ne olduğunu kalitesiz hemen yıpranan birşeydir

kokusu bıle bellı eder ayrıca ben orjınal oldugunu sanmıyorum

kokusu bıle bellı eder ayrıca ben orjınal oldugunu sanmıyorum
Orijinal gibi kokuyor. Başka bir arkadaşımdaki dunk ile karşılaştırdım sıkıntı yok gi i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orjinal ayakkabının faturası olur kullandıkça da anlarsın ne olduğunu kalitesiz hemen yıpranan birşeydir
Bakalım ya kullanıp test edicem zaten 650Tl replikaysa da yapacak bir şey yok üretim tarihi 2021 yazıyor etikette

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,423
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri