Eski Forum Uyeleri Nerede

yeni gelen insanlar forumun suyunu çıkardı herkes bıraktı. Yakında bırakmam temellidir yani.
Valla yeni gelenlerin tipi bi garip ama suyunu çıkarttılar diyemem. Yine de ben de bırakmayı düşünüyorum 20.000 mesajı olan adam bile bırakıyorsa bir de zaten intelciler de bırakırsa forumu ben de bırakırım. İntelciler de giderse artık forum başka başka fikirlerin tartışıldığı yerden daha çok tek renk foruma dönecek. AMD vs İntel tartışması dışında ya korsan oyun konusuluyor ya da 10₺ ye Windows 10 keyi almak caiz midir sorusu tartışılıyor. Forumun farklı şeyler tartışmaya hiç açık olmadığını düşünüyorum, ki bu da forumu tek renk ve sıkıcı yapıyor.

Bi de ben bu konu hakkında niye bu kadar uzun yazdıysam anlamadım.

Eski yeni muhabbeti çok saçma bir olay zaten eski olsa ne olacak yeni olsa ne olacak yeni olupta eskilerden daha faydalı olan üyelerde var bu şey demek gibi bir şey ''Windows 7 kullanmış efsane nesil'' basit bir iso kurulumla herkesin içinde olabileceği bir nesil türü yine aynı mantık boş iş boş :D

Pardon abi çok eskisin pardon özür abi.
Yeni yetmeler siz yokken biz vardık koçum :)
O 6 günde yaşananlar (hiçbir şey olmadı) bizi eskitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eski yeni muhabbeti çok saçma bir olay zaten eski olsa ne olacak yeni olsa ne olacak yeni olupta eskilerden daha faydalı olan üyelerde var bu şey demek gibi bir şey ''Windows 7 kullanmış efsane nesil'' basit bir iso kurulumla herkesin içinde olabileceği bir nesil türü yine aynı mantık boş iş boş :D
Win 98 iso ile olmuyo yalnız 6 disket isosu lazım kolay değil.

Yeni yetmeler siz yokken biz vardık koçum :)
O 6 günde yaşananlar (hiçbir şey olmadı) bizi eskitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Win 98 iso ile olmuyo yalnız 6 disket isosu lazım kolay değil.
Windows 7 dedim zaten.

Geri