Sergio-Muammer
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Laptopuma işlemci ekran kartı dışı iç aksamlar için termal ped lazım yurt dışında yaşıyorum bütçe fazla önemli değil önerilerinizi bekliyorum
Hocam teşekkürler ve kaç mm almalıyım ve extreme versiyonunda ne kadar fark vardırthermalrightin odysseyleri iyi
kaç mm olacagını laptopun sitesinden bakıcan extreme versiyonunu bilmiyomHocam teşekkürler ve kaç mm almalıyım ve extreme versiyonunda ne kadar fark vardır
Tamam hocam sağolunkaç mm olacagını laptopun sitesinden bakıcan extreme versiyonunu bilmiyom
Upsiren UTP8 veya Temu’dan Fehonda LTP81 Thermal Putty al. Alabileceğin en iyi padden daha iyi termal malzeme. Termal padlerin olduğu yere süreceksin.Laptopuma işlemci ekran kartı dışı iç aksamlar için termal ped lazım yurt dışında yaşıyorum bütçe fazla önemli değil önerilerinizi bekliyorum
Hocam cidden çok çok çok teşekkürler adamsınız ve hangisi daha iyi iki üründe fiyatı yakın zaten iyi olanı alırımUpsiren UTP8 veya Temu’dan Fehonda LTP81 Thermal Putty al. Alabileceğin en iyi padden daha iyi termal malzeme. Termal padlerin olduğu yere süreceksin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şu şekilde VRAM ve kapasitörlere uygulayabilirsin.
LTP81 daha ucuz olması lazım ucuz olanı al, ikisi de aynı performans veriyor.Hocam cidden çok çok çok teşekkürler adamsınız ve hangisi daha iyi iki üründe fiyatı yakın zaten iyi olanı alırım
www.ebuy7.com
EyvAllah hocam teşekkür ederimLTP81 daha ucuz olması lazım ucuz olanı al, ikisi de aynı performans veriyor.
Hocam o işlemci ve ekran kartı için uygun diye biliyorum diğer bileşenler için ince kalıyorPTM 7950
![]()
Honeywell PTM7950 SP Super Highly Thermally Conductive PCM Pad
Buy Honeywell PTM7950 SP Super Highly Thermally Conductive PCM Pad for $5.99 with Free Shipping Worldwide (In Stock)www.moddiy.com
Honeywell ptm7950 0.2mm 8.5w/mk cpu ve gpu yüksek performanslı cihazlar için yüksek termal İletkenlik faz değişimi silikon ped
Honeywell ptm7950 faz değiştiren termal ped, bilgisayar cpu ve gpu'leri için tasarlanmıştır, değişimli silikon yağı macun ped yama malzemesi içerir, cihazın soğutmasını artırır, performansı artırır. - Bal kuyusu Ptm7950, Honeywell Thermal Paste, Honeywell Ptm7950 - 20*30*0.2mm tek parça halinde...www.ebuy7.com
7950’yi sadece GPU CPU’ya uygulayabilirsin evet ama ebuy7’den alma.Hocam o işlemci ve ekran kartı için uygun diye biliyorum diğer bileşenler için ince kalıyor
Hocam buUpsiren UTP8 veya Temu’dan Fehonda LTP81 Thermal Putty al. Alabileceğin en iyi padden daha iyi termal malzeme. Termal padlerin olduğu yere süreceksin.
Hocam bu upsiren olan daha ucuz onu almayı düşünüyorum işlemci ve ekran kartı için de kullanıma uygun mu 14.8 değeri var performansı da güzelmiş işlemci ve ekran kartı kullanımına uygunsa baya iyi olurUpsiren UTP8 veya Temu’dan Fehonda LTP81 Thermal Putty al. Alabileceğin en iyi padden daha iyi termal malzeme. Termal padlerin olduğu yere süreceksin.