Son gün ramazan Allah yardımcım olsun
Yarın ramazan bugün sağlam asılıcam sonra 1 ay yok sağlam patlatacam bugün en az 3 kere sağlam da beslenicem ramazanda bekle beni gym .
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
ppnden anladım max futbol fanı uzatmaya gerek yok Allaha emanetaçtığın konuya bakınca 15 yaşında olduğunu anladım boşa laf anlatmaya bile gerek yok zihniyet belli ergenlik çağı.Son gün ramazan Allah yardımcım olsun
Yarın ramazan bugün sağlam asılıcam sonra 1 ay yok sağlam patlatacam bugün en az 3 kere sağlam da beslenicem ramazanda bekle beni gym .forum.donanimarsivi.com
Amip işte saldostum cok havalisin ya
aynen havalı olmak için @Ali Bulut 'u vurmaya gitçem şimdidostum cok havalisin ya
Sende d#l israfısın galibaAmip işte sal
?aynen havalı olmak için @Ali Bulut 'u vurmaya gitçem şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sende d#l israfısın galiba
Ben ağzımı bozmadım saygını takın. Dinimle dalga geçtin ayrıca bana küfür ediyorsun.aynen havalı olmak için @Ali Bulut 'u vurmaya gitçem şimdi
Sende d#l israfısın galiba
nasıl dininle dalga geçmişim @ptal olduğunu varsayıyorum primci oe?
Ben ağzımı bozmadım saygını takın. Dinimle dalga geçtin ayrıca bana küfür ediyorsun.
? Konu sahibi troll mü gerçek mi belli değil ama yinede "ben bügün bira içtim" yazmışdın ayrıca bizim kutsal saydığımız bir ayda.nasıl dininle dalga geçmişim @ptal olduğunu varsayıyorum primci oe
bu dinle dalga geçmek mi oluyor kafana sokim senin? Konu sahibi troll mü gerçek mi belli değil ama yinede "ben bügün bira içtim" yazmışdın ayrıca bizin kutsal saydığımız bir ayda.
ulan ağzımı bozmayım diyorum ama sizi doğuran anneye yazıkbu dinle dalga geçmek mi oluyor kafana sokim senin
? Konu sahibi troll mü gerçek mi belli değil ama yinede "ben bügün bira içtim" yazmışdın ayrıca bizim kutsal saydığımız bir ayda.
Gerçekten öyle bırak havlayıp dursun.ulan ağzımı bozmayım diyorum ama sizi doğuran anneye yazık
bozsana ağzını bozsan ne değişecek ?ulan ağzımı bozmayım diyorum ama sizi doğuran anneye yazık