MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,924
Beyler bu pahalı bi marka değil mi neden bu kadar ucuz? Satıcı ve gönderici amazon
Gönderici ve satıcı amazon olmasa almazdımda, siyahtan aldım bi tane iş yerinde giymelik![]()
Erkek UA Charged Surge 4 Koşu Ayakkabısı
Erkek UA Charged Surge 4 Koşu Ayakkabısı ürününü incelemek ve her detayı öğrenmek için hemen tıklayın!www.underarmour.com.tr
yarı yarıdan fazla fark var
1 yıl önce 1800 TL ye almıştım aynı model ve rengini halen kulanıyorum bence rahat ve tabanı çok kaliteli bir süngerden yapılmış ayakkabıyı hoplatıyor diğer ayakkabılara göreTarzı olana güzel ayakkabı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bende buny aldım
Tarzı olana güzel ayakkabı
Alıntıyı görüntüle
Bende buny aldım
Hocam botumu 43 giyiyorum bunuda 43 aldım ve bot bol oluyor öyle söyliyim. normal spor ayakkabılarımı 42 giyiyorum sence sıkıntı yaşar mıyım?1 yıl önce 1800 TL ye almıştım aynı model ve rengini halen kulanıyorum bence rahat ve tabanı çok kaliteli bir süngerden yapılmış ayakkabıyı hoplatıyor diğer ayakkabılara göre
ancak kesinlikle normal giydiğin numaradan en az 1 numara büyük almanı yok sa sıkıntı çekeceğini düşünüyorum
Arkadaş rahat diye yorum yapmış hocam, 1 numara büyük alınmasını söylemişBende alacak gibiyim valla bu ayakkabıyı. Siyah ayakkabı arıyordum zaten. Acaba tabanı rahat mıdır?
Hayırlı olsun hocamAldım bir tane bakalım nasıl olcak
açıkçası beden tablosuna göre alman lazım ayakkabılarda. orada santimi santimine söylüyorlar. ayağının altına kağıt koyup topuğunu duvara dayıyorsun, cetvelle ayağının en uç kısmına kadar ölçüyosun. kaç santim çıkarsa ordaki beden tablsouna göre aliyorsun. tam oluyorHocam botumu 43 giyiyorum bunuda 43 aldım ve bot bol oluyor öyle söyliyim. normal spor ayakkabılarımı 42 giyiyorum sence sıkıntı yaşar mıyım?
Arkadaş rahat diye yorum yapmış hocam, 1 numara büyük alınmasını söylemiş
Hayırlı olsun hocam
Hocam benim gibi ayağı pençeli olanlarda öyle şeyler maalesef ki işe yaramıyor, dediğinize göre 41 numara almam lazım ama o 41 numaranın imkanı yok ayağıma girmesininaçıkçası beden tablosuna göre alman lazım ayakkabılarda. orada santimi santimine söylüyorlar. ayağının altına kağıt koyup topuğunu duvara dayıyorsun, cetvelle ayağının en uç kısmına kadar ölçüyosun. kaç santim çıkarsa ordaki beden tablsouna göre aliyorsun. tam oluyor