TOGG T10X V2 alınır mı?

Pilli araçların sonu yok vede eninde sonun vazgecilecek sebebi belli şarj olayı sorun uzun yol icicn uygun değil pilli araçtan pahalı en önemlisi bomba Üzerinde oturuyorsunuz 18650 pil bile el bombası patlıyor biz eski teknoloji devam hatta 2018 sonraki araçlar alınmaz kesinlikle size pilli araçlarla mutluluklar
fosil yakıtlı motordaki pistonlar nasıl hareket ediyor hocam belli bir oranda patlama ile o yönden bakarsan onlarda alınmamalı

Pilli araçların sonu yok vede eninde sonun vazgecilecek sebebi belli şarj olayı sorun uzun yol icicn uygun değil pilli araçtan pahalı en önemlisi bomba Üzerinde oturuyorsunuz 18650 pil bile el bombası patlıyor biz eski teknoloji devam hatta 2018 sonraki araçlar alınmaz kesinlikle size pilli araçlarla mutluluklar
GTR falan kullanıyorsunuz hocam galiba bu kadar küçümsediğinize göre :)

Okurken acı çekmek istemiyorum kanka noktalama işaretlerini kullanın şu forumda.

54 bin kmde var kullanıyoruz 1-1.5 yıldır. Yazılım sıkıntısı yaşamadım hiç. Akıp gidiyor araba çok rahat. Bugün şarjım %20'di 1 saatte 100 yaptım 760 liraya. Eksisine gelecek olursak şarj istasyonu bulmak sıkıntı sıra oluyor. Ya erkenden randevu alacaksın ya da kendi evine yaptıracaksın bir tane. Alınır bence.
elektrik o kadar pahalımı ya

elektrikli araç günlük yaşantına uyucaksa mantıklı, ama şahjsen bütçeniz varsa uzun menzilli modeli tercih etmeniz baya iyi olur, veya sedan modeli de beklenebilir, test sürüşleri başladı

Togg alana kadar elektrikli alacak olsam Tesla alırdım.

Togg alana kadar elektrikli alacak olsam Tesla alırdım.
Hocam esnafa 1.5 m için taksit yapıyor konu sahibi öyle alacakmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

elektrikli araç günlük yaşantına uyucaksa mantıklı, ama şahjsen bütçeniz varsa uzun menzilli modeli tercih etmeniz baya iyi olur, veya sedan modeli de beklenebilir, test sürüşleri başladı
Hocam artık v2 kısa menzil satılmıyor sıfır olarak o yüzden uzun menzil almak zorunda v1 halini almak pek mantıklı değil zaten uzun menzil olarak

Hocam esnafa 1.5 m için taksit yapıyor konu sahibi öyle alacakmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam artık v2 kısa menzil satılmıyor sıfır olarak o yüzden uzun menzil almak zorunda v1 halini almak pek mantıklı değil zaten uzun menzil olarak
fazla bir seçenek yok o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,280
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri