Neler Yeni

TOGG T10X V2 alınır mı?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,696
İsim
uwu
Pilli araçların sonu yok vede eninde sonun vazgecilecek sebebi belli şarj olayı sorun uzun yol icicn uygun değil pilli araçtan pahalı en önemlisi bomba Üzerinde oturuyorsunuz 18650 pil bile el bombası patlıyor biz eski teknoloji devam hatta 2018 sonraki araçlar alınmaz kesinlikle size pilli araçlarla mutluluklar
fosil yakıtlı motordaki pistonlar nasıl hareket ediyor hocam belli bir oranda patlama ile o yönden bakarsan onlarda alınmamalı

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Ali Gezen
Pilli araçların sonu yok vede eninde sonun vazgecilecek sebebi belli şarj olayı sorun uzun yol icicn uygun değil pilli araçtan pahalı en önemlisi bomba Üzerinde oturuyorsunuz 18650 pil bile el bombası patlıyor biz eski teknoloji devam hatta 2018 sonraki araçlar alınmaz kesinlikle size pilli araçlarla mutluluklar
GTR falan kullanıyorsunuz hocam galiba bu kadar küçümsediğinize göre :)

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Emrullah Baykan
Okurken acı çekmek istemiyorum kanka noktalama işaretlerini kullanın şu forumda.

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ömer
54 bin kmde var kullanıyoruz 1-1.5 yıldır. Yazılım sıkıntısı yaşamadım hiç. Akıp gidiyor araba çok rahat. Bugün şarjım %20'di 1 saatte 100 yaptım 760 liraya. Eksisine gelecek olursak şarj istasyonu bulmak sıkıntı sıra oluyor. Ya erkenden randevu alacaksın ya da kendi evine yaptıracaksın bir tane. Alınır bence.
elektrik o kadar pahalımı ya

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Ali Gezen
Kral iyi bence şuan bir suv aracın deposunu fullemek istesen aşşağı yukarı 2000tl gidiyor.
Navara var bizde çeyrek depo yakıt varken 2500tl ye fulleniyordu en sonki zamdan önce

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yağız
elektrikli araç günlük yaşantına uyucaksa mantıklı, ama şahjsen bütçeniz varsa uzun menzilli modeli tercih etmeniz baya iyi olur, veya sedan modeli de beklenebilir, test sürüşleri başladı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Togg alana kadar elektrikli alacak olsam Tesla alırdım.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,696
İsim
uwu
Togg alana kadar elektrikli alacak olsam Tesla alırdım.
Hocam esnafa 1.5 m için taksit yapıyor konu sahibi öyle alacakmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

elektrikli araç günlük yaşantına uyucaksa mantıklı, ama şahjsen bütçeniz varsa uzun menzilli modeli tercih etmeniz baya iyi olur, veya sedan modeli de beklenebilir, test sürüşleri başladı
Hocam artık v2 kısa menzil satılmıyor sıfır olarak o yüzden uzun menzil almak zorunda v1 halini almak pek mantıklı değil zaten uzun menzil olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yağız
Hocam esnafa 1.5 m için taksit yapıyor konu sahibi öyle alacakmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam artık v2 kısa menzil satılmıyor sıfır olarak o yüzden uzun menzil almak zorunda v1 halini almak pek mantıklı değil zaten uzun menzil olarak
fazla bir seçenek yok o zaman

Top Bottom