Eski Forum Uyeleri Nerede

Eski üyeler zevkine ban yemeyi çok seviyorlar

Ban yeseydin ortalığı birbirine katardım. :D
Çok çok teşekkür ederim efendim sağolun :love:. Ben genelde erken saatlerde girebiliyorum foruma o yüzden mesaj da yazamıyorum pek, ortalardan kaybolmuş gibi oldum. Okullar tatil oldu olalı evdeydim 3-4 ay oluyor sanırım, biraz evden, şehirden, binalardan uzaklaşayım dedim dağlara vurdum kendimi bir kaç günlüğüne :D.

"Eski" veya "aktif" olunca kurallar onlara özel esnek olur diye düşünüyorlar sanırım.
Ama kural ihlali varsa isim, rütbe, yaş vs. fark etmiyor. Herkes hak ettiği cezayı alıyor.
Son dönemlerde yazılan cezalar genel olarak "Uygunsuz davranış" veya "Uygunsuz dil" üzerine ve kimseye keyfi ceza yazmıyoruz.
Misal @crazyreign - Bu adam forumun 3. günü kayıt olmuş ve bugüne kadar yaklaşık 16.500 tane mesaj yazmış. Hâlâ 1 tane uyarı almamış.
Yani ceza yiyen insanlar, bileğinin hakkıyla alıyor o uyarıları/banları. O yüzden çok şey yapmamak lazım :)

Ban yeseydin ortalığı birbirine katardım. :D
Bu hiç doğru bir davranış değil. :)

Bende bırakacağım gibi, suyunu çıkardılar.

• Beğen
Reaksiyonlar: dert
Çok çok teşekkür ederim efendim sağolun :love:. Ben genelde erken saatlerde girebiliyorum foruma o yüzden mesaj da yazamıyorum pek, ortalardan kaybolmuş gibi oldum. Okullar tatil oldu olalı evdeydim 3-4 ay oluyor sanırım, biraz evden, şehirden, binalardan uzaklaşayım dedim dağlara vurdum kendimi bir kaç günlüğüne :D.
Bende 2 aydır dağlardaydım. Bugün şehire indim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,452
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri