ZEO.
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
bir ben de yok sanırım. ilerleyen zamanlar da düşer herhaldekütüpaneye gelin en son eklenenlere tıklayın göreceksiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bir ben de yok sanırım. ilerleyen zamanlar da düşer herhaldekütüpaneye gelin en son eklenenlere tıklayın göreceksiniz
Alıntıyı görüntüle
bendede yok maalesefbir ben de yok sanırım. ilerleyen zamanlar da düşer herhalde![]()
epic mi?bizde kütüphanede yerine 1050 tl yazıyor
Evet beklemek zorundayız
evet.epic mi?
bekleyeceğiz hocam ben sırf meraktan yükleyecektim gelmese de sorun olmaz benim içinbendede yok maalesef
bende de düşmemişti launcher den gir çık yap düzeliyorevet.
sizin sistem özellikleriniz nedir ?evet.
onu nasıl yapıyoruzbende de düşmemişti launcher den gir çık yap düzeliyor
i5 13400f 4060 tisizin sistem özellikleriniz nedir ?
biraz konudan geri kaldım güncellemenın konusu nedir ve farklılıklar var mıHali hazırda GTA 5'e sahipseniz kütüphanenize otomatik olarak eklenmiştir. Ben indirmeye başladım bile. Ancak şu anda Epic Games üzerinden indirenler giriş yapamıyor. Muhtemelen kısa sürede düzeltirler. Zaten internetim yavaş yarına anca indiririm, umarım o zamana kadar düzeltirler.
Alıntıyı görüntüle
Hangsinde daha iyi özellikler var hiç bakmadım valla.Hayır hangisini oynamak istiyorsan onu yükleyeceksin bilgisayarı kaldıramayanlar olur diye rockstar böyle bişey yapmış ama şunuda söyliyeyim legacy oynayanlar ve enhanced oynayanlar bir arada oynayamaya
bu şekil uyarı var da ondan sordumonu nasıl yapıyoruz
i5 13400f 4060 ti
anladım hocam karşılıyor gereksinimleribu şekil uyarı var da ondan sordum
Grafik üzerine sanırsam ray tracing felan gelmişbiraz konudan geri kaldım güncellemenın konusu nedir ve farklılıklar var mı