Laptop Soğutucu Önerisi

ghrian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
349
Bütçem en fazla 450 güzel bir soğutucu önerirseniz iyi olur (vakumlu olmasın).

450 lira verilir mi laptop soğutucuya abartma :D

Cooler Master NPK-B4 var bende sattığım laptoptan kalma gayet yeterli. N11'den almıştım 75 liraya

%95 ekran kartı kullanımında ekran kartı sıcaklığı 85-87derecelere kadar çıkıyor oto fan hizinda.
Zalman,Rampage,Cooler Master,DeepCool bunlara bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%95 ekran kartı kullanımında ekran kartı sıcaklığı 85-87derecelere kadar çıkıyor oto fan hizinda.
fan hızını kendin ayarla kart ne

Ben bunu aldım daha gelmedi ama yorumları güzeldi.

Bu markanın başka bı ürününe bakmıştım ama marka iyi değil falan dediler yine de teşekkürler. Ürün eline ulaştığında nasıl olduğu hakkında bilgi verirsen mükemmel olur.
Elbette ayrıntılı bir şekilde incelemesini yazacağım foruma.

Laptop modeli Acer Nitro An515-54
bu pcyi ne zaman aldın 1650S modeli vardı asusun kuzen aldı 6400 e ayrıca pc fena değil ama ekran kartı ortalama bir kart sizde belli bütçe ile soğutursunuz canınızı sıkmayın

Bu markanın başka bı ürününe bakmıştım ama marka iyi değil falan dediler yine de teşekkürler. Ürün eline ulaştığında nasıl olduğu hakkında bilgi verirsen mükemmel olur.
rampage ad-rc8 e bakabilirsin ya da tx alert 180 tl onlar iş yapar

bu pcyi ne zaman aldın 1650S modeli vardı asusun kuzen aldı 6400 e ayrıca PC fena değil ama ekran kartı ortalama bir kart sizde belli bütçe ile soğutursunuz canınızı sıkmayın

rampage ad-rc8 e bakabilirsin ya da tx alert 180 TL onlar iş yapar
Ekran kartından memnun olmadığımı söylemedim. Zaten laptopta ekran kartının modeli soğutma anlamında çok fark çıkarmıyor sanırım. Ve 1650S laptoplar da kullanılmıyor diye biliyorum arkadaşınızın ki masaüstü olmasın?+ Olarak sıcaklık yüzünden canımı sıkmıyorum zaten çünkü max fan hızına aldığımda en baba 77derece görüyorum zaten bir laptop için normal hatta baya iyi bir değer bence. Soğutucuyu ise hem daha düşük sıcaklık daha iyi olur hem de bayram harçlığı harcayacak yer bulamadım.

Bütçem en fazla 450 güzel bir soğutucu önerirseniz iyi olur (vakumlu olmasın).
450 lira verilir mi laptop soğutucuya abartma :D

Cooler Master NPK-B4 var bende sattığım laptoptan kalma gayet yeterli. N11'den almıştım 75 liraya

Brom özelden adresini at hediyem olsun karşı ödemeli gönderirim kargoyla zaten kullanmadığım soğutucu bir işime yaramıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,347
Üyeler
189,434
Son üye
alpixbtw20
Geri