Eski Forum Uyeleri Nerede

Bende 2 aydır dağlardaydım. Bugün şehire indim.
Her sabah tertemiz bir hava ile uyanmak... Araba sesi yok, bağırış çağırış yok, betonlar yol doğa ile baş başa. İmkanım olsa bende 2 ay gibi uzun bir süre kalmak isterdim...

Her sabah tertemiz bir hava ile uyanmak... Araba sesi yok, bağırış çağırış yok, betonlar yol doğa ile baş başa. İmkanım olsa bende 2 ay gibi uzun bir süre kalmak isterdim...
Bizde beton da var araba da. 30.000 nüfuslu bir yayla ama bisiklete atlayıp geziyorum.

Konu nereden nereye geldi, herkesin sohbet edesi varmis meger.

İş aradığı konu var mı? Ne işi arıyordu? Polisi arayın ÇABUK!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslında kendisi Technopat Sosyal'de aktif, galiba buradan ban yedi.
Konu nerde hatirlamiyorum. Technopatta aktifse burayı bıraktı o zaman. Baya aktifti de aslında.

Adamın son görülmesi dün. @VitoScaletta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Girip girip çıkıyor demekki.

Galiba ban yemiş. Ben ban yiyince foruma girince ekrana bir şey gelmiyor ama ben aktif gözüküyordum. Yani belki banım kalkmıştır diye foruma girip çıkıyorsa o gözüküyor.

Galiba ban yemiş. Ben ban yiyince foruma girince ekrana bir şey gelmiyor ama ben aktif gözüküyordum. Yani belki banım kalkmıştır diye foruma girip çıkıyorsa o gözüküyor.
Ha öyle oluyorsa demekki ondandır. Ama neden ban yedi ki asabi biri de değildi. Saygısızlığını da görmedim. Garibimin sadece oyunları korsandı.

Geri