Vatan ı baz alma vatan ekstra bir indirim kampanya vs yok ise her zaman en pahalı fiyatdzüeltmesi önemli degil belirledigi fiyat bu nitro filan 40k olur direk çöp 9070xt de 50k olur ölü dogdu
vatanı baz alma degil bu tarz ürünler ortalma fiyatı bellidir 34 e pure satıyorsa itopya diger firmalar 25k ya satmaz 32 ye satar max arada 2-3 oynar 10k oynamaz direk ölü dogmuş seriVatan ı baz alma vatan ekstra bir indirim kampanya vs yok ise her zaman en pahalı fiyat
Ben değiştirmezdim 6800 gayet iyi ama şuan aldım aldım bir daha alamam diyorsan olabilir lansman fiyat + vade farksız taksitle çıkan olursa ben de değerlendirmeyi düşünüyorumRX 6800 var elimde, ddr4 sistem. Sizce rx 9070 ile değişilir mi ?
RX 6800 var elimde, ddr4 sistem. Sizce rx 9070 ile değişilir mi ?
RT performansı baya iyileşmiş. Öküz gibi rx6800 kartta RT açınca dağıtıyo kendini. Arada kaldım valla.Ben değiştirmezdim 6800 gayet iyi ama şuan aldım aldım bir daha alamam diyorsan olabilir lansman fiyat + vade farksız taksitle çıkan olursa ben de değerlendirmeyi düşünüyorum
2. ye ölü doğmuş yazınızı görüyorum. Nereye ölü doğmuş bir çıksın da görelim da Daha çıkmadan ne bu ön yargıvatanı baz alma degil bu tarz ürünler ortalma fiyatı bellidir 34 e pure satıyorsa itopya diger firmalar 25k ya satmaz 32 ye satar max arada 2-3 oynar 10k oynamaz direk ölü dogmuş seri
Beyaz satacak site var mi baskanSapphire Pure ve Nitro+ modelleri alınır
Asus ta TUF alınır
XFX çıkarsa onlarda da güzel modeller mevcut
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Duzelttiler 0 yapmışlar
asko56 biraz gergin bende anlamadim2. ye ölü doğmuş yazınızı görüyorum. Nereye ölü doğmuş bir çıksın da görelim da Daha çıkmadan ne bu ön yargı
demin PURE içinde aynı fiyat vardı hata olmuştur düzelttiler orayı 0 şimdiSAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alıntıyı görüntüle
pulse 9070xt 35k çöp
Listelenmesini bekliyoruz siteler de yavaş yavaş giriş yapılıyordur kimin elinde ne stok varsaBeyaz satacak site var mi baskan
ön yargı degil firmalar milleti enayi yerine koyuyor 600 usd lik ekran kartına 950 usd çekiliyor hemde en dandik modeline2. ye ölü doğmuş yazınızı görüyorum. Nereye ölü doğmuş bir çıksın da görelim da Daha çıkmadan ne bu ön yargı
şuan forumu takip ediyorlar vatan ekibi burdademin PURE içinde aynı fiyat vardı hata olmuştur düzelttiler orayı 0 şimdi