katılıyorum bencede 550 dolar yanlış fiyatlandırmaArada saf güç olarak %15 fark var (2160P) O gücü fiyattan düşürsek 500 dolar yapar ama üst seviye ürünler her zaman fp açısından daha düşük olurlar. Ara boy ürünü daha ucuz yapmalı amd
Evet doğru da vatanı baz alacaksak bakalım tekrar şöyleön yargı degil firmalar milleti enayi yerine koyuyor 600 usd lik ekran kartına 950 usd çekiliyor hemde en dandik modeline
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan forumu takip ediyorlar vatan ekibi burda
xt ile değişilir evetRX 6800 var elimde, ddr4 sistem. Sizce rx 9070 ile değişilir mi ?
nvdia 5070 de söylemedigimiz hakaret kalmadı firmalar burayı takip ediyorlar hepsi prime modeli 29k ya düşürdü 35 e kitleyeceklerdi düşün üstüne iyizco ile millet 27 ye satın aldı ürünü şimdi buna kim 35k vericek büyük ihtimal çıkış fiyatı pure modele 34.700 girmişler pulse xt ye 34.500 girmişler bakalım görecegiz ama büyük ihtimal bu fiyatlar olabilirEvet doğru da vatanı baz alacaksak bakalım tekrar şöyle
6600xt vatan da 26k
akakçe fiyatları da burada 9,5 k dan başlıyor6600 xt modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’da
6600 xt modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’dawww.vatanbilgisayar.com
yani bekleyelim görelim inşallah daha uyguna çıkar tabi ne diyeyimRX 6600 XT Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz RX 6600 XT fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi RX 6600 XT fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
Bunlar fırsatçı ya
ben girdim şuan siteye ama taksit kısmında fiyatlar 0 gözüküyor editlemediniz demiVatan 9070 Sapphire Pure u 34.700 den satacak anlaşılan ;
gaming gecesinden önce creature gecesi var bugün orada görür müyüz acabayarın gaming gecesinde görürmüyüz acaba.
sanmamyarın gaming gecesinde görürmüyüz acaba.
Değiştirdiler hemenben girdim şuan siteye ama taksit kısmında fiyatlar 0 gözüküyor editlemediniz demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
gaming gecesinden önce creature gecesi var bugün orada görür müyüz acaba
pure 9070 di. Sonraki atılan 9070 xt pulsedemin PURE içinde aynı fiyat vardı hata olmuştur düzelttiler orayı 0 şimdi
Belki XFX modelleri olabiliryarın gaming gecesinde görürmüyüz acaba.
o ne?creature gecesi var