Uçak teknolojileri/teknisyenliği okuyacağım gözümde problem var?

Ömer00

80+
Reaksiyon skoru
13
Uçak teknisyeni okumayı düşünüyorum 2 yılık ama göz tembliğim var tıbbi adı Ambliyopi sorun olur mu 1 gözümde var ve %50 görmüyor türkhava yollarının göz şartlarında Ambliyopisi olanlar alınmıyor diyorlar ne yapmalıyım çok acil yardıma ihtiyacım var

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    60.2 KB · Hit: 58
Son düzenleme:
Uçak teknisyeni okumayı düşünüyorum 2 yılık ama göz tebliğim var tıbbi adı ambliyopi sorun olurmu 1 gözümde var ve %50 gormuyo
havacılıkta bu tür sağlık sorunları uçak içinde seyir halinde olacaksan sıkıntı başka türlü sıkıntı değil kafan rahat olsun

havacılıkta bu tür sağlık sorunları uçak içinde seyir halinde olacaksan sıkıntı başka türlü sıkıntı değil kafan rahat olsun
abi ama türk hava yollarının işe alım şartlarında var

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    60.2 KB · Hit: 41
Uçuşlar da diyor. Uçuşla senin işin olmaz.
eyw abim valla bu gün kafayı yedim yapmıyacam diye zaten pilotluk istiyordum gözümden dolayı olmadı buda öyle olsaydı delirirdim sen çok bilge birine benziyosun sence abi uçakla alakalı daha iyi bölüm var mı

eyw abim valla bu gün kafayı yedim yapmıyacam diye zaten pilotluk istiyordum gözümden dolayı olmadı buda öyle olsaydı delirirdim sen çok bilge birine benziyosun sence abi uçakla alakalı daha iyi bölüm var mı

Çünkü bende uçak teknolojisi mezunuyum. :D

Uçak bölümleriyle ilgili mühendislik bölümlerini kazanabilirsen onları öneririm.

Çünkü bende uçak teknolojisi mezunuyum. :D

Uçak bölümleriyle ilgili mühendislik bölümlerini kazanabilirsen onları öneririm.
şu an ne yapıyorsun abi iş bulabildin mi torpil falan diyolar hazır seni bulmuşken sorayım kusura bakma başını şişirdigim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,172
Üyeler
184,272
Son üye
Trueno
Geri