Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,051
Beni ilgilendirmiyor ya çokta pc kullanmıyorum ne de olsa kafam rahatO ayrı evet orada tamamen ihtiyaca yönelik hareket edilmeli
Beni ilgilendirmiyor ya çokta pc kullanmıyorum ne de olsa kafam rahatO ayrı evet orada tamamen ihtiyaca yönelik hareket edilmeli
Katılıyorum hocamNVIDIA reklam verince göz boyamak olmuyor da AMD'de durum neden böyle oluyor?
forum.donanimarsivi.com
Yanlış bir bilgi yokAdam MFG 4x ile 9070xt yi 5070 parçaliyo yazmış ne kafalardasın sen ya
Yanlış bir bilgi yok
Arkadaşa bende katılmıyorum birde halen soruma yanıt vermedi ama mfg konusuna değinilmiyor hiç burada oldukça haklı AMD ne zamana çıkarır mfgyi ne zamana adam eder belli değil5070 i 9070xt dengi sayarak Fiyatlari ayni millet neden 9070xt alıyor demiş çıldırttı vallaha.
var zaten amdde afmf2 hatta nvidiadan daha önce vardıArkadaşa bende katılmıyorum birde halen soruma yanıt vermedi ama mfg konusuna değinilmiyor hiç burada oldukça haklı AMD ne zamana çıkarır mfgyi ne zamana adam eder belli değil
afmf 2 dediğiniz şey düz fsrın uyarlanması düz fsrnin her oyunda açılmasını sağlıyor fsr 4 ile afmf 2den bahsedilmedi ve mfg konusuna değinmediler bile bu adamlarda bunun alternatifi olsa reklamını yaparlardıvar zaten amdde afmf2 hatta nvidiadan daha önce vardı
değil hocam reklamını yaptılar zaten zamanında fsr farklı afmf2 farklıafmf 2 dediğiniz şey düz fsrın uyarlanması düz fsrnin her oyunda açılmasını sağlıyor fsr 4 ile afmf 2den bahsedilmedi ve mfg konusuna değinmediler bile bu adamlarda bunun alternatifi olsa reklamını yaparlardı