Bence 9070 ve 9070 XT Almamalısınız

çok basit bir cevabı var çok fazla işle uğraşmayan saf güç isteyen ve oyun odaklı pclerde AMD
yazılım render iş gibi ama arada oyun oynayam diyenler nvidia tercih etmeli bur tartışmanın sebebi nedir anlamadım nvidia yapay zekada daha iyiyken amd saf kas gücünde daha iyi saf kas gücü isteyen amd , yazılımla renderla uğraşacak adam nvidia alır bence şu daha bu daha iyi demek saçma kullanım amaçları aynı değil çünkü.

Bana göre 9070 XT en kötü diyebileceğim tarafı fazla güç tüketimi olmuş.

Adam MFG 4x ile 9070xt yi 5070 parçaliyo yazmış ne kafalardasın sen ya

🤣🤣🤣🤣 5070 i 9070xt dengi sayarak Fiyatlari ayni millet neden 9070xt alıyor demiş çıldırttı vallaha.
Arkadaşa bende katılmıyorum birde halen soruma yanıt vermedi ama mfg konusuna değinilmiyor hiç burada oldukça haklı AMD ne zamana çıkarır mfgyi ne zamana adam eder belli değil

Arkadaşa bende katılmıyorum birde halen soruma yanıt vermedi ama mfg konusuna değinilmiyor hiç burada oldukça haklı AMD ne zamana çıkarır mfgyi ne zamana adam eder belli değil
var zaten amdde afmf2 hatta nvidiadan daha önce vardı

Erkek adam saf güç sever ne öyle mfg miş

Nvidia stoğu geldiğinde fiyatlar düzelirse amd de düşer. En erken yaza fiyatlar 30k nın altına düşer bence.

var zaten amdde afmf2 hatta nvidiadan daha önce vardı
afmf 2 dediğiniz şey düz fsrın uyarlanması düz fsrnin her oyunda açılmasını sağlıyor fsr 4 ile afmf 2den bahsedilmedi ve mfg konusuna değinmediler bile bu adamlarda bunun alternatifi olsa reklamını yaparlardı

afmf 2 dediğiniz şey düz fsrın uyarlanması düz fsrnin her oyunda açılmasını sağlıyor fsr 4 ile afmf 2den bahsedilmedi ve mfg konusuna değinmediler bile bu adamlarda bunun alternatifi olsa reklamını yaparlardı
değil hocam reklamını yaptılar zaten zamanında fsr farklı afmf2 farklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,613
Üyeler
186,511
Son üye
isdar
Geri