thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,314
2023 yılında 2K monitörlerin fiyatları yüksekti hatta 6000 TL altı va panel bile yoktu bir ara yılın sonuna doğru düşmeye başladı
2023 yılında 2K monitörlerin fiyatları yüksekti hatta 6000 TL altı va panel bile yoktu bir ara yılın sonuna doğru düşmeye başladı
Doğrudur. Şimdi de oledler düşer inşallah.2023 yılında 2K monitörlerin fiyatları yüksekti hatta 6000 TL altı va panel bile yoktu bir ara yılın sonuna doğru düşmeye başladı
Panel üretimi arttıkça düşüyor benim gözlemim bu şekilde ama bu durum çok değişken 2024 te full hd monitörler baya arttı 2k lar aynı kaldı gibiDoğrudur. Şimdi de oledler düşer inşallah.
Biraz daha yükseltip B580 ekran kartılı almanızı tavsiye ederim fiyat farkına değerhttps://www.incehesap.com/gamerbase-tavsiye-sistem-fiyati-50394/ alınır mı? arkadaşlar bütçe buralarda kardeşime bakıyorum konuda açtım burayı fark etmedim
Hocam bütçeyi çok aşıyor ya bu fiyata bu parçalar üzmez herhalde valorant , fifa falan takılacak çocukBiraz daha yükseltip B580 ekran kartılı almanızı tavsiye ederim fiyat farkına değer
alınmaz.alınır mı? bu 9070xt icin![]()
BitFenix BPA Bronze 750W 80+ Bronze Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com