Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Mitra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Birol Olcaytürkan
Ama o incehesabın indirimi değil dostum. Kartın indirimi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınabilecek kasalardan beyaz arayan kaçırmasın.

Alıntıyı görüntüle
İncehesap'ın Maximum kart ile yaptığı kampanya başka yerde yok. Liste fiyatlarından %10 indirimli alabiliyor musun... Alabiliyorsun... Bu kadar...

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
baba merhaba

Mitra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Birol Olcaytürkan
bende indirim olmadı anlamadım direkt 7399 TL çekti
Yazdım ya ekstre de indirim yansıyacak. Alışverişten önce kampanyaya katılmalısınız...

• Kampanya kapsamında kazanılacak indirimler, ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesi ile birlikte kartınıza yansıtılacaktır.

mr__white

80+
şu ikisini çektim iyi midir

IMG_1074.jpeg

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
İncehesap'ın Maximum kart ile yaptığı kampanya başka yerde yok. Liste fiyatlarından %10 indirimli alabiliyor musun... Alabiliyorsun... Bu kadar...
Benim kartım yok alamıyorum... Bu kadar... Çıkarmak zorunda mıyım ? Hayır... Çıkarsaydım yıllık kart ücretini sen mi ödeyecektin BSMV hariç 1k ? Hayır... Bu kadar...

Mitra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Birol Olcaytürkan
Benim kartım yok alamıyorum... Bu kadar... Çıkarmak zorunda mıyım ? Hayır... Çıkarsaydım yıllık kart ücretini sen mi ödeyecektin BSMV hariç 1k ? Hayır... Bu kadar...
Muhalefet olmak için yazmayın buraya kardeşim... İndirim düşmanı mısın?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Muhalefet olmak için yazmayın buraya kardeşim... İndirim düşmanı mısın?
Hayır tam tersi aslında. İndirim paylaşıyorum sürekli. Ama bu indirim o indirim olmuyor. Onu anlatmaya çalışıyorum. Bu kartı olanlar için güzel bir fırsat sadece.

Mitra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Birol Olcaytürkan
Hayır tam tersi aslında. İndirim paylaşıyorum sürekli. Ama bu indirim o indirim olmuyor. Onu anlatmaya çalışıyorum. Bu kartı olanlar için güzel bir fırsat sadece.
Eee tamam işte insanları bilgilendirdik burada... Maximum kartı olanlara bu geceki kampanya süper...

frt566aa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
fırat otağ
Ama o incehesabın indirimi değil dostum. Kartın indirimi.

Alınabilecek kasalardan beyaz araya

maksimum kartla alışveriş yapanlar uygulamadan incehesap gaming gecesi kampanyasına katılın
%10 geri ödeme var ben patrioat ram aldım 3299tl olan ram 2970tl geldi :)
max 1k veriyor yani 10k harcamana 1k indirim
ve vadesiz 3 taksitle
nasıl yapılıyor hocam

https://www.incehesap.com/fenix-gold-tavsiye-sistem-fiyati-48955/ bu sistem alınırm mı özelleştirmeyle 9700x koydum

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Eee tamam işte insanları bilgilendirdik burada... Maximum kartı olanlara bu geceki kampanya süper...
Evet kampanya güzel bilgilendirdin sağ ol.
Fiyatlar hala yüksek diyorsunuz.
Ben bu yazdığın için konuşuyorum. Bu kampanya olmasa insanların söylediği doğru. Akakçede daha uygun fiyatlar varken kartı olmayan kişiler için bu fiyatlar yüksek.

nasıl yapılıyor hocam

https://www.incehesap.com/fenix-gold-tavsiye-sistem-fiyati-48955/ bu sistem alınırm mı özelleştirmeyle 9700x koydum
Maximum mobile veya işcep mobile gir incehesap kampanyasına katıl sonra istediğin ürünü al. Kampanyaya katılmadan alırsan indirimden faydalanamazsın.

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Top Bottom