Alınır gibi hocam ama anakart X serisi öneriyorlar bu düzey işlemciler. Fiyat artacak diyorsanız hiç gerek yok o anakartta işinizi görecektir.
O işlemciye o anakart olurmu max 65 wat işlemci takılır
Hocam bence bir şey olmazda çok sağlıklı olmaz yani.O işlemciye o anakart olurmu max 65 wat işlemci takılır
Giriş seviyesi bir anakarta üsttt seviye bir işlemci takılmamalı benceHocam bence bir şey olmazda çok sağlıklı olmaz yani.
Bence de hocam ama bütçe çok olmayıcada mecbur oluyor. Bende B650M-B kullanıyorum R7 7800X3D yanına.Giriş seviyesi bir anakarta üsttt seviye bir işlemci takılmamalı bence
Tam bir site bilmiyorum ama bu konuyla ilgili biraz daha araştırma yaparak ve videolar izleyerek bilgi sahibi olunca zaten anlarsın.Nasıl anlıyonuz bunu internetten bakabileceğim site var mı
Tek bildiğin x serisi anakart x870 demihocam b650 mr 10 fazlı bir anakart 105wattlık işlemcilere gayet yeterli bilip bilmeden adama 10k ekstra ödeticeksiniz. x870 napıcak bu adam oyuncu.
B650mr kullanıyorum anakart yüzünden işlemci yükseltemiyorum 7500f kullanıyorum bende 7800x3d alıcaktım kağıt üstünde takılıyor sitelerinde falan uyumluluk var ama forumda konu açmıştım yapma dediler sonra biraz daha araştırınca x serisi anakartlarda x3d işlemciler İÇİN yapıldığnı gördüm anakartı bende bundan alıcamRyzen 7 7800x3d için sıkıntı çıkarır mı
ne alaka şimdi mesela bide demi diyor ya afakfasfab ya birader lütfen öl ve beni de engelle olum siz nasıl bilip bilmeden millete 10-15k fazla para ödetebiliyorsunuz para sizin değil diye bol keseden sallamasyonTek bildiğin x serisi anakart x870 demi
Meal varmı türkçe mealne alaka şimdi mesela bide demi diyor ya afakfasfab ya birader lütfen öl ve beni de engelle olum siz nasıl bilip bilmeden millete 10-15k fazla para ödetebiliyorsunuz para sizin değil diye bol keseden sallamasyon