Yardım Rx9070xt ryzen 7 9800x3d alınır mı

Meal varmı türkçe meal
engellesene beni meali seni görmeyeyim kaybol. daha yazılanı anlayamıyor:D tek bildiğin x870 demi ne oğlum kafan iyi mi içtin mi ne alaka şimdi tek yaptığı cs valo oynamak gidip x serisi anakart alıcak akfakbfkabf suç babanda birader sende değil valla.

Vatanda böyle bir şey var bu nasıl
Tek bildiğin x serisi anakart x870 demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B650mr kullanıyorum anakart yüzünden işlemci yükseltemiyorum 7500f kullanıyorum bende 7800x3d alıcaktım kağıt üstünde takılıyor sitelerinde falan uyumluluk var ama forumda konu açmıştım yapma dediler sonra biraz daha araştırınca x serisi anakartlarda x3d işlemciler İÇİN yapıldığnı gördüm anakartı bende bundan alıcam

engellesene beni meali seni görmeyeyim kaybol. daha yazılanı anlayamıyor:D tek bildiğin x870 demi ne oğlum kafan iyi mi içtin mi ne alaka şimdi tek yaptığı cs valo oynamak gidip x serisi anakart alıcak akfakbfkabf suç babanda birader sende değil valla.
Knk son attığıma ne diyorsun 78 k ya geliyor fiyata bakma

Ekler

• Screenshot_20250307_232524_Edge.jpg
    Screenshot_20250307_232524_Edge.jpg
    361.9 KB · Hit: 30
  • Screenshot_20250307_232515_Edge.jpg
    Screenshot_20250307_232515_Edge.jpg
    379.9 KB · Hit: 28
KFMXKSMXJDMSPWMD çok saçma konuşuyon içtinmi falan suç babanda kes sesini bence faz nedir anakarta ya da vrm mosfet falan nedir biliyormusunda konuşuyon

Çok bişey değişceğni sanmıyorum ama ilerde yükseltme yaparsan benim attığım anakarta bakabilirsin

KFMXKSMXJDMSPWMD çok saçma konuşuyon içtinmi falan suç babanda kes sesini bence faz nedir anakarta ya da vrm mosfet falan nedir biliyormusunda konuşuyon

Çok bişey değişceğni sanmıyorum ama ilerde yükseltme yaparsan benim attığım anakarta bakabilirsin
diyene bak tek bildiğin anakart x870 demi asfasfkjafga bu ne oğlum ne alaka sen git cs oyna sabahtan akşama bide millete x serisi anakart aldır. yav hadi oğlum hadi git yat. b650m-r de mosfet soğutucusu yok mu kör müsün sen? dümen kesiyor oturmuş.

kanka sana gelicek olursak bak bütçen var galiba anakart b850 serisi alabilirsin bütçe varsa. o soğutucuyu alma bence bu daha iyi https://www.jumbum.com.tr/Arctic-Li...ck3te4f0bk7tZYHamfjuorxVWcmhr2DMi0WvPNd2c0ZsI anakartta bunu öneririm https://www.incehesap.com/asrock-b8...dium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.15.9 kalanlar klasik iyi parçalar zaten

Toplam ne kadara geliyor? 12.000 TL neden fark var? Mevcut üzerindeki işlemci nedir?

diyene bak tek bildiğin anakart x870 demi asfasfkjafga bu ne oğlum ne alaka sen git cs oyna sabahtan akşama bide millete x serisi anakart aldır. yav hadi oğlum hadi git yat. b650m-r de mosfet soğutucusu yok mu kör müsün sen? dümen kesiyor oturmuş.

kanka sana gelicek olursak bak bütçen var galiba anakart b850 serisi alabilirsin bütçe varsa. o soğutucuyu alma bence bu daha iyi https://www.jumbum.com.tr/Arctic-Li...ck3te4f0bk7tZYHamfjuorxVWcmhr2DMi0WvPNd2c0ZsI anakartta bunu öneririm https://www.incehesap.com/asrock-b8...dium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.15.9 kalanlar klasik iyi parçalar zaten
B850 önerme sebebin ne çok merak ettim ayrıca sorduklarımın cevabını alamadım mosfet ne

Az önce 650mr a takılır diyodu gitmiş internetten bulmuş gelmiş KFMCKDMXKDMXJDNDKDMSODMDOW

Uygunsuz davranış
B850 önerme sebebin ne çok merak ettim ayrıca sorduklarımın cevabını alamadım mosfet ne

Az önce 650mr a takılır diyodu gitmiş internetten bulmuş gelmiş KFMCKDMXKDMXJDNDKDMSODMDOW
ya sana kaybol demedim mi sen git x670 al dümenden cs oynuyo x670 alıcakmış AJHFABFASBHFKASBFASHB

"bütçen var galiba" kör müsün sen mala mı yatıyorsun? bence direkt malsın sen. b650 takılır evet bütçe varsa b850 yeni nesil daha iyi olur anlatabiliyor muyum şimdi kaybol

ya sana kaybol demedim mi sen git x670 al dümenden cs oynuyo x670 alıcakmış AJHFABFASBHFKASBFASHB
Lan cs ne alaka KDMXKDNKXMDOSMDODMFOWOCMFIRMSPEÖFK
Allah sabır versin sana , ailene ve çevrendekilere
Ben kendi düşündüğüm şeyi söyledim ve önerdim

Toplam ne kadara geliyor? 12.000 TL neden fark var? Mevcut üzerindeki işlemci nedir?
İşlemci farkıydı knk şu an elimde iki seçenek var ya anakarta çok para vermryip bu anakartla ryzen 7 7800x3d işlemci ve rx9070xt alıcam ya da hrm işlemciyi 98000x3d yapıo hem ana kartı yükselticrm bğtcem 80 k maks sistrm arıyorum

Lan cs ne alaka KDMXKDNKXMDOSMDODMFOWOCMFIRMSPEÖFK
Allah sabır versin sana ve ailene
bababababa Allah sabır versin ailene falan JHASFKHASFKASBKFASBFKASBK bi de çevrendekiler eklemiş :D senin ciddi sıkıntıların var kafa doktoruna görün millete fazla para harcatma senin gibi keriz mi olsun herkes? kaybol şimdi

Son düzenleme:

O işlemci o soğutucuyla soğumaz.

O işlemci o soğutucuyla soğumaz.
Bu soğutucuyla ryzen 7 7800x3d işlemci alsam olur mu güç kaynağıda bu

Bu soğutucuyla ryzen 7 7800x3d işlemci alsam olur mu güç kaynağıda bu
Bütçeniz ne kadar? O sıvı soğutma parasını hak eden bir soğutucu değil. Hatta psu'da kötü.

Geri