Obi.wanKenobi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 654
engellesene beni meali seni görmeyeyim kaybol. daha yazılanı anlayamıyorMeal varmı türkçe meal
engellesene beni meali seni görmeyeyim kaybol. daha yazılanı anlayamıyorMeal varmı türkçe meal
Tek bildiğin x serisi anakart x870 demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
B650mr kullanıyorum anakart yüzünden işlemci yükseltemiyorum 7500f kullanıyorum bende 7800x3d alıcaktım kağıt üstünde takılıyor sitelerinde falan uyumluluk var ama forumda konu açmıştım yapma dediler sonra biraz daha araştırınca x serisi anakartlarda x3d işlemciler İÇİN yapıldığnı gördüm anakartı bende bundan alıcam
![]()
MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 9.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Knk son attığıma ne diyorsun 78 k ya geliyor fiyata bakmaengellesene beni meali seni görmeyeyim kaybol. daha yazılanı anlayamıyortek bildiğin x870 demi ne oğlum kafan iyi mi içtin mi ne alaka şimdi tek yaptığı cs valo oynamak gidip x serisi anakart alıcak akfakbfkabf suç babanda birader sende değil valla.
KFMXKSMXJDMSPWMD çok saçma konuşuyon içtinmi falan suç babanda kes sesini bence faz nedir anakarta ya da vrm mosfet falan nedir biliyormusunda konuşuyonengellesene beni meali seni görmeyeyim kaybol. daha yazılanı anlayamıyortek bildiğin x870 demi ne oğlum kafan iyi mi içtin mi ne alaka şimdi tek yaptığı cs valo oynamak gidip x serisi anakart alıcak akfakbfkabf suç babanda birader sende değil valla.
Çok bişey değişceğni sanmıyorum ama ilerde yükseltme yaparsan benim attığım anakarta bakabilirsinVatanda böyle bir şey var bu nasıl
Knk son attığıma ne diyorsun 78 k ya geliyor fiyata bakma
diyene bak tek bildiğin anakart x870 demi asfasfkjafga bu ne oğlum ne alaka sen git cs oyna sabahtan akşama bide millete x serisi anakart aldır. yav hadi oğlum hadi git yat. b650m-r de mosfet soğutucusu yok mu kör müsün sen? dümen kesiyor oturmuş.KFMXKSMXJDMSPWMD çok saçma konuşuyon içtinmi falan suç babanda kes sesini bence faz nedir anakarta ya da vrm mosfet falan nedir biliyormusunda konuşuyon
Çok bişey değişceğni sanmıyorum ama ilerde yükseltme yaparsan benim attığım anakarta bakabilirsin
kanka sana gelicek olursak bak bütçen var galiba anakart b850 serisi alabilirsin bütçe varsa. o soğutucuyu alma bence bu daha iyi https://www.jumbum.com.tr/Arctic-Li...ck3te4f0bk7tZYHamfjuorxVWcmhr2DMi0WvPNd2c0ZsI anakartta bunu öneririm https://www.incehesap.com/asrock-b8...dium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.15.9 kalanlar klasik iyi parçalar zatenVatanda böyle bir şey var bu nasıl
B850 önerme sebebin ne çok merak ettim ayrıca sorduklarımın cevabını alamadım mosfet nediyene bak tek bildiğin anakart x870 demi asfasfkjafga bu ne oğlum ne alaka sen git cs oyna sabahtan akşama bide millete x serisi anakart aldır. yav hadi oğlum hadi git yat. b650m-r de mosfet soğutucusu yok mu kör müsün sen? dümen kesiyor oturmuş.
kanka sana gelicek olursak bak bütçen var galiba anakart b850 serisi alabilirsin bütçe varsa. o soğutucuyu alma bence bu daha iyi https://www.jumbum.com.tr/Arctic-Li...ck3te4f0bk7tZYHamfjuorxVWcmhr2DMi0WvPNd2c0ZsI anakartta bunu öneririm https://www.incehesap.com/asrock-b8...dium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.15.9 kalanlar klasik iyi parçalar zaten
Az önce 650mr a takılır diyodu gitmiş internetten bulmuş gelmiş KFMCKDMXKDMXJDNDKDMSODMDOWdiyene bak tek bildiğin anakart x870 demi asfasfkjafga bu ne oğlum ne alaka sen git cs oyna sabahtan akşama bide millete x serisi anakart aldır. yav hadi oğlum hadi git yat. b650m-r de mosfet soğutucusu yok mu kör müsün sen? dümen kesiyor oturmuş.
kanka sana gelicek olursak bak bütçen var galiba anakart b850 serisi alabilirsin bütçe varsa. o soğutucuyu alma bence bu daha iyi https://www.jumbum.com.tr/Arctic-Li...ck3te4f0bk7tZYHamfjuorxVWcmhr2DMi0WvPNd2c0ZsI anakartta bunu öneririm https://www.incehesap.com/asrock-b8...dium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.15.9 kalanlar klasik iyi parçalar zaten
ya sana kaybol demedim mi sen git x670 al dümenden cs oynuyo x670 alıcakmış AJHFABFASBHFKASBFASHBB850 önerme sebebin ne çok merak ettim ayrıca sorduklarımın cevabını alamadım mosfet ne
Az önce 650mr a takılır diyodu gitmiş internetten bulmuş gelmiş KFMCKDMXKDMXJDNDKDMSODMDOW
Lan cs ne alaka KDMXKDNKXMDOSMDODMFOWOCMFIRMSPEÖFKya sana kaybol demedim mi sen git x670 al dümenden cs oynuyo x670 alıcakmış AJHFABFASBHFKASBFASHB
İşlemci farkıydı knk şu an elimde iki seçenek var ya anakarta çok para vermryip bu anakartla ryzen 7 7800x3d işlemci ve rx9070xt alıcam ya da hrm işlemciyi 98000x3d yapıo hem ana kartı yükselticrm bğtcem 80 k maks sistrm arıyorumToplam ne kadara geliyor? 12.000 TL neden fark var? Mevcut üzerindeki işlemci nedir?
bababababa Allah sabır versin ailene falan JHASFKHASFKASBKFASBFKASBK bi de çevrendekiler eklemişLan cs ne alaka KDMXKDNKXMDOSMDODMFOWOCMFIRMSPEÖFK
Allah sabır versin sana ve ailene
O işlemci o soğutucuyla soğumaz.Vatanda böyle bir şey var bu nasıl
O işlemci o soğutucuyla soğumaz.
Bütçeniz ne kadar? O sıvı soğutma parasını hak eden bir soğutucu değil. Hatta psu'da kötü.Bu soğutucuyla ryzen 7 7800x3d işlemci alsam olur mu güç kaynağıda buCOOLER MASTER MASTERLIQUID II 360 ARGB LED FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTMA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERLIQUID II 360 ARGB LED FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTMA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Thermaltake Toughpower Gt 850w Gold 80plus Full Modüler Siyah Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Thermaltake Toughpower Gt 850w Gold 80plus Full Modüler Siyah Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com