snop02
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 590
senin su anda kullandıgın thermaltake ondan cok cok iyidirAnlamadım tam olarak, kötü olmasını mı ima ettiniz?
senin su anda kullandıgın thermaltake ondan cok cok iyidirAnlamadım tam olarak, kötü olmasını mı ima ettiniz?
H510M-A PRIME WIFIşuanki sistemin nedir ve almayı düşündüğün parçalar nedir ?
Özellikle sıvı soğutma almayı da düşünüyorum intelin stok fanı illallah ettirdiH510M-A PRIME WIFI
İ5 11400F
Velegance Corsair (2x8) 3200 MHz Ram
Biostar AMD RX-560
500 GB SSD
Thermaltake 850W PSU
Everest/Rampage Glory PC Case
Ekran kartımı İntel ARC B580 almayı ve parçaları elimden geldiğimce yükseltmeyi hedefliyorum. Kasa çok eski olduğundan onu değiştirmeyi düşünüyorum önce
ben biraz PSU modelinize taktım ya kasanızda cam varsa gözüküyorsa psu kasada fotoğraf atma şansınız var mıH510M-A PRIME WIFI
İ5 11400F
Velegance Corsair (2x8) 3200 MHz Ram
Biostar AMD RX-560
500 GB SSD
Thermaltake 850W PSU
Everest/Rampage Glory PC Case
Ekran kartımı İntel ARC B580 almayı ve parçaları elimden geldiğimce yükseltmeyi hedefliyorum. Kasa çok eski olduğundan onu değiştirmeyi düşünüyorum önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özellikle sıvı soğutma almayı da düşünüyorum intelin stok fanı illallah ettirdi
Maalesef fotoğraf boyutu çok büyük diyor ama gerçekten sadece thermltake yazıyor yardımcı olacağını sanmıyorum fotoğrafınben biraz PSU modelinize taktım ya kasanızda cam varsa gözüküyorsa psu kasada fotoğraf atma şansınız var mı
yazısından değil tipinden modelini anlamaya çalışıcaktımMaalesef fotoğraf boyutu çok büyük diyor ama gerçekten sadece thermltake yazıyor yardımcı olacağını sanmıyorum fotoğrafın
yazısından değil tipinden modelini anlamaya çalışıcaktım
Atabildim tamamyazısındandeğil tipinden modelini Alıntıyı görüntüleanlamaya çalışıcaktım![]()
bayadır bakıyorum eski model TR2 lere benziyor kaliteli değil açıkcası ondan değiştirmek gerekebilir ve önerebileceğim maks en iyi kalite kasa ve psu combosu aşağıda ama yerinde olsam ben daha fazla para biriktirirdimMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Atabildim tamam
+1k biraz zor maalesef Max 3300 görebilirimbayadır bakıyorum eski model TR2 lere benziyor kaliteli değil açıkcası ondan değiştirmek gerekebilir ve önerebileceğim maks en iyi kalite kasa ve psu combosu aşağıda ama yerinde olsam ben daha fazla para biriktirirdim
![]()
ANTEC NX290 + CORSAIR CX650 650W 80 Plus Bronze Rainbow Fanlı ATX Gaming Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda
ANTEC Marka ANTEC NX290 + CORSAIR CX650 650W 80 Plus Bronze Rainbow Fanlı ATX Gaming Kasa Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
hocam o zaman size önerim sadece psu almanız olur eğer alacağınız kasaya ekran kartı sığıyorsa eğer+1k biraz zor maalesef Max 3300 görebilirim![]()
hocam o zaman size önerim sadece psu almanız olur eğer alacağınız kasaya ekran kartı sığıyorsa eğer
Fanları da sonradan taktım bu arada (biri çalışmıyor)
hava akışı iyi olan bir kasa değil ama yani bu bütçeye üzülerek öneremiyorumAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fanları da sonradan taktım bu arada (biri çalışmıyor)![]()
Peki psu'suz kasa olarak ne olur?hava akışı iyi olan bir kasa değil ama yani bu bütçeye üzülerek öneremiyorum