Furmark test sonuçları lazım, ayrıca GPU-Z den kartı kontrol ettinmi ROP sayısını özellikle.Benchmark yapabilecek fırsatım olmadı ağır bi oyunda hızlıca valorantta test yaptım da 600leri 700leri görüyor sadece
ekran kartı rop sayınız eksik olabilirmi oda etkiler bu aradaürünleri itopyadan aldım sahte ürün satmazlar heralde keyi de saglamlisanscomdan aldım
4k damı ?ben de 9070 xt + 9700x ile cyberpunkta 60 fps alıyorum,bunlar neylerle yapıyor testleri acaba
hayır 1080p4k damı ?
Rop kontrolü yaptım 176 gözüküyor sahte işlemci testini nasıl yapacağım?ekran kartı rop sayınız eksik olabilirmi oda etkiler bu arada
bu arada babanın oglu dahi olsa güvenme sahte işlemci var piyasada
sorun gözükmüyor kartta sanırımFurmark test sonuçları lazım, ayrıca GPU-Z den kartı kontrol ettinmi ROP sayısını özellikle.
bakın siz deekran kartı rop sayınız eksik olabilirmi oda etkiler bu arada
bu arada babanın oglu dahi olsa güvenme sahte işlemci var piyasada
ropta bir problem yokRop kontrolü yaptım 176 gözüküyor sahte işlemci testini nasıl yapacağım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorun gözükmüyor kartta sanırım
bakın siz de
forum.donanimarsivi.com
sıvı soğutucuyu sökmem gerekiyor çok anlamıyorum sistem içerisinden kontrol şansı yok muropta bir problem yok
Çözüldü✓ - İşlemci sahte değilmiş
Arkadaşlar herkese selam İtopya’dan 02.01.2025 Tarihinde almış olduğum 9800X3D işlemcim sahte çıktı aşşağıya fotoğrafları koydum oradan sizde bakabilirsiniz bunu nasıl anladım öncellikle lol de 100 fps civarlarında oynuyordum normalde bu işlemci 1200 fps civarı bir sonuç vermekte her neyse bunu...forum.donanimarsivi.com
MSI afterburner da çift ekran kartı görünüyor ve 1. olarak graphics kartı seçiyor 5090ı seçtiğimde donup kapanıyor neden acaba?ropta bir problem yok
Çözüldü✓ - İşlemci sahte değilmiş
Arkadaşlar herkese selam İtopya’dan 02.01.2025 Tarihinde almış olduğum 9800X3D işlemcim sahte çıktı aşşağıya fotoğrafları koydum oradan sizde bakabilirsiniz bunu nasıl anladım öncellikle lol de 100 fps civarlarında oynuyordum normalde bu işlemci 1200 fps civarı bir sonuç vermekte her neyse bunu...forum.donanimarsivi.com
Hdmi ya da display kablonuz anakarta mi takilisıvı soğutucuyu sökmem gerekiyor çok anlamıyorum sistem içerisinden kontrol şansı yok mu
MSI afterburner da çift ekran kartı görünüyor ve 1. olarak graphics kartı seçiyor 5090ı seçtiğimde donup kapanıyor neden acaba?
değilHdmi ya da display kablonuz anakarta mi takili
sabit bekleyince böyle poligonda uçup kaçınca 450 500 600 arası oynuyor beklediğim değerler bunlar değildiParça sicakliklari ne durumda yüksekse thermal throttle yapar