Harunbeyxc
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
- Bütçe
- 10.000
10 K MONİTÖR TAVSİYESİ
Son düzenleme:
şuan da elimde monster aryond a27 v1.2 27 240hz kullanıyorum çift monitör yapmak istiyorum ama mosnter gereksiz fazla pahalı geldi o yüzden 10 k güzelb ri monitör bakıyorumŞahsen tercih etmem hocam. VA panel zaten. Fps oyunları mı oynuyorsunuz? Hz yüksek mi olmalı sizin için?
Şahsen tercih etmem hocam. VA panel zaten. Fps oyunları mı oynuyorsunuz? Hz yüksek mi olmalı sizin için?
nedenHayır alınmaz.
neden hocam da şuanda va kullanıyorum benva panel önermem
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,671197293.html aynı paraya 2k 180hz daha iyi olacaktır.
o derece mi diyorsun tavsiye monitör var mıCasper marka paketlenmiş osuruk bile almam
hocam çok iyi bir monitör tavsiye ettim va panellerin bir takım sorunları oluyordu galiba görüntüden ,benim önerdiğim bayağı iyidir alabilirsin.neden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden hocam da şuanda va kullanıyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o derece mi diyorsun tavsiye monitör var mı
MSI 27" Mag 275QF 2560X1440(WQHD) IPS 180HZ 0,5ms Gaming Monitor bu nasıl pekiŞahsen tercih etmem hocam. VA panel zaten. Fps oyunları mı oynuyorsunuz? Hz yüksek mi olmalı sizin için?
MSI 27" MAG 27C6PF 1920x1080 (FHD) 16:9 CURVE 1500R RAPID VA 180HZ 0.5MS (GTG) ADAPTIVE-SYNC GAMING MONITOR bu nasıl pekihocam çok iyi bir monitör tavsiye ettim va panellerin bir takım sorunları oluyordu galiba görüntüden ,benim önerdiğim bayağı iyidir alabilirsin.
@Jill Valentine bu modeller hakkında pek bilgim yok sen baksana bi.
@jombo Arkadaşın önerdiği rog strix tavsiye ederim. Hem 2k hem pivot hem ips. Çift monitör kullancam diyorsunuz. Dilediğiniz gibi kullanırsınız.
MSI 27" Mag 275QF 2560X1440(WQHD) IPS 180HZ 0,5ms Gaming Monitor@Jill Valentine bu modeller hakkında pek bilgim yok sen baksana bi.
@jombo Arkadaşın önerdiği rog strix tavsiye ederim. Hem 2k hem pivot hem ips. Çift monitör kullancam diyorsunuz. Dilediğiniz gibi kullanırsınız.