❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

Evet hocam uyumlu.Kendi driverı da var zaten sorun yaşamazsınız.
Hocam, kol geldi. Yapmam gereken bir test var mı? Bir de kolun orta üstündeki logolu düğmeye 5 saniye basınca tamamen kapanıyor, değil mi?

Hocam, kol geldi. Yapmam gereken bir test var mı? Bir de kolun orta üstündeki logolu düğmeye 5 saniye basınca tamamen kapanıyor, değil mi?
5 saniyeden fazla 8-9 saniye kadar basılıtutmak gerek xbox tada böyle
Testte ise gamepad test diye aratinca çıkması gerek googlede

Memnun musunuz uzun süre kullanıp sorun yaşayan oldu mu kendi konuma bir soru sorayım merak ettim o kadar aldırttık insanlara :) ama bir problem olacağını sanmıyorum ben sorun yaşamadım 2 tane almıştım 2 side sorunsuz

Memnun musunuz uzun süre kullanıp sorun yaşayan oldu mu kendi konuma bir soru sorayım merak ettim o kadar aldırttık insanlara :) ama bir problem olacağını sanmıyorum ben sorun yaşamadım 2 tane almıştım 2 side sorunsuz
ets ve sifu da denedim gayet güzel çalışıyordu , bayadır kullanmadım köşede duruyor :kekw: Sadece üstündeki ekstra tuşların ne işe yaradığını bilmiyorum , hala aldığım ayarda :D

ilk aldığımda sağ tetik bildiğin sıkışıyordu hatta basmıyordu bile,muhtemelen bir parçası kırılmıştı ama 2. aldığım modelde hiçbir sorun yok.

1 martta geldi stok o zamandan beri gidip geliyor
aaaa vallaha ben bayadır takip etmiyorum stokları yenileniyorsa güzel ben birdaha gelmeyecek sanıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk aldığımda sağ tetik bildiğin sıkışıyordu hatta basmıyordu bile,muhtemelen bir parçası kırılmıştı ama 2. aldığım modelde hiçbir sorun yok.
şanssızlık olmuş sağlık olsun bana denk gelmedi hiç teknoloji şans işi diyorlar ya gerçekten doğru :)

aaaa vallaha ben bayadır takip etmiyorum stokları yenileniyorsa güzel ben birdaha gelmeyecek sanıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şanssızlık olmuş sağlık olsun bana denk gelmedi hiç teknoloji şans işi diyorlar ya gerçekten doğru :)
gerçekten şans işi fakat nedense bu temudan aldığımız ürünlerde sorun çıkma olasılığı daha bir yüksek çıkıyor nedense.

Benim bir ara kalibrasyonu bozuldu tskılı kalıyor basılı kalıyor falan değişik bir şeyler oldu.Tekrar kalibre ettim bir yt videosu ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,827
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri