MaliArican
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 429
Evet hocam uyumlu.Kendi driverı da var zaten sorun yaşamazsınız.kendime alayım o zaman bu kolda bilgisayara direk bağlanıyor mu oyunlarla uyumu var mı ?
Evet hocam uyumlu.Kendi driverı da var zaten sorun yaşamazsınız.kendime alayım o zaman bu kolda bilgisayara direk bağlanıyor mu oyunlarla uyumu var mı ?
Hocam, kol geldi. Yapmam gereken bir test var mı? Bir de kolun orta üstündeki logolu düğmeye 5 saniye basınca tamamen kapanıyor, değil mi?Evet hocam uyumlu.Kendi driverı da var zaten sorun yaşamazsınız.
5 saniyeden fazla 8-9 saniye kadar basılıtutmak gerek xbox tada böyleHocam, kol geldi. Yapmam gereken bir test var mı? Bir de kolun orta üstündeki logolu düğmeye 5 saniye basınca tamamen kapanıyor, değil mi?
Yav tam alacam stok bitti kafayi yersin
ets ve sifu da denedim gayet güzel çalışıyordu , bayadır kullanmadım köşede duruyorMemnun musunuz uzun süre kullanıp sorun yaşayan oldu mu kendi konuma bir soru sorayım merak ettim o kadar aldırttık insanlaraama bir problem olacağını sanmıyorum ben sorun yaşamadım 2 tane almıştım 2 side sorunsuz
1 martta geldi stok o zamandan beri gidip geliyorNe zaman geldi stok ya ? uzun zamandır yoktu he önceden bahsediyorsunuz galiba
ilk aldığımda sağ tetik bildiğin sıkışıyordu hatta basmıyordu bile,muhtemelen bir parçası kırılmıştı ama 2. aldığım modelde hiçbir sorun yok.Memnun musunuz uzun süre kullanıp sorun yaşayan oldu mu kendi konuma bir soru sorayım merak ettim o kadar aldırttık insanlaraama bir problem olacağını sanmıyorum ben sorun yaşamadım 2 tane almıştım 2 side sorunsuz
X15 vardi sepetimdeydiNe zaman geldi stok ya ? uzun zamandır yoktu he önceden bahsediyorsunuz galiba
aaaa vallaha ben bayadır takip etmiyorum stokları yenileniyorsa güzel ben birdaha gelmeyecek sanıyordum1 martta geldi stok o zamandan beri gidip geliyor
şanssızlık olmuş sağlık olsun bana denk gelmedi hiç teknoloji şans işi diyorlar ya gerçekten doğruilk aldığımda sağ tetik bildiğin sıkışıyordu hatta basmıyordu bile,muhtemelen bir parçası kırılmıştı ama 2. aldığım modelde hiçbir sorun yok.
gerçekten şans işi fakat nedense bu temudan aldığımız ürünlerde sorun çıkma olasılığı daha bir yüksek çıkıyor nedense.aaaa vallaha ben bayadır takip etmiyorum stokları yenileniyorsa güzel ben birdaha gelmeyecek sanıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şanssızlık olmuş sağlık olsun bana denk gelmedi hiç teknoloji şans işi diyorlar ya gerçekten doğru![]()