Teşekkürler şuan 1050 ti takılı pc de 7 8 yıllık 24 fps alıyorhocam cok bi bilgim yok fakat bana cok normal gelmedi gtx 1070 kartım var yedekte bi ara onu takıp test yaptigimda 90fpslerde geziyordu durumu kotu olmasına ragmen, ama dedigim gibi cok bir bilgim yok
baktım ama hiç öyle bir şey göremedim8x msaa açıkmı hocam resimlerde gözükmüyor açıksa normal
kaça aldınTeşekkürler şuan 1050 ti takılı pc de 7 8 yıllık 24 fps alıyor
İade ile falan hiç uğraşmak istemiyorum umarım normaldir
Mesaj otomatik birleştirildi:
baktım ama hiç öyle bir şey göremedim
Herhangi bir oyunda test edip YouTube daki ile karşılaştırın hocam .Hayırlı ramazanlar 2.el 3060 12 gb sarı site üzerinden satın aldım şuan kargoda fps değerleri içime kuşku getirdi sizce normal mi tavsiye verebilir misiniz
7.500kaça aldın
kargoda şuan bekliyorum bakalım iade etmeyide düşünüyorumHerhangi bir oyunda test edip YouTube daki ile karşılaştırın hocam .
kendi 3060'ımla test yapmıştım bakayım sonuca döneceğim7.500
Mesaj otomatik birleştirildi:
kargoda şuan bekliyorum bakalım iade etmeyide düşünüyorum
çok iyi olur teşekkür ederimkendi 3060'ımla test yapmıştım bakayım sonuca döneceğim
O zaman sorun yok gibi mi peki tam anlayamadım amaTest hangi ayarda çalışmış belli değil, hangi çözünürlük belli değil, işlemci ne kullanıldı belli değil. Tek başına fps hiçbir şey ifade etmiyor
Gelsin oyun testi yap oynatıyorsa sorun yokO zaman sorun yok gibi mi peki tam anlayamadım ama
furmarkta max 65 dereceyi görmüş benim kart(hiç mining yapılmadı) modeli gigabyte gaming oc, 1080p'de msaa kapalı 130 fps almışım,sıcaklık değerleri iyi fakat o testten bir şey çıkmaz,param güvendeyle aldıysan beğenmezsen geri gönderçok iyi olur teşekkür ederim