YD düşünürsen aj159 pro olabilirSoru başlıkta :
Glorious aldırma adama bütçe arttırıp ayıp etmiş olursun. Glorious piyasada en tercih edilmeyecek premium görünümlü ürün.
Trust önerip. Glorious kötülemek? Ciddenmi? Trust markasının muadili rampage bile değil.Glorious aldırma adama bütçe arttırıp ayıp etmiş olursun. Glorious piyasada en tercih edilmeyecek premium görünümlü ürün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıfır Bütçe arkadaşlarım için, 2.5 yıldır kullanıyorum sigara ve alkol tüketiyorum üstüne dökülmeyen bira içine girmeyen kül kalmamıştı, geçen hafta açtım temizledim kolonya ile tertemiz oldu. Düşük bütçeli herkese tavsiyem.
Bütçe artarmı diye sormamın nedeni buydu hocam kullanıyorum ve öneriyorum ama arkadaş hala cevap vermiyor.YD düşünürsen aj159 pro olabilir
Trust önerip. Glorious kötülemek? Ciddenmi? Trust markasının muadili rampage bile değil.
Bütçe artarmı diye sormamın nedeni buydu hocam kullanıyorum ve öneriyorum ama arkadaş hala cevap vermiyor.
bütçe en fazla 1300tl ye kadar esneyebilir .Trust önerip. Glorious kötülemek? Ciddenmi? Trust markasının muadili rampage bile değil.
Bütçe artarmı diye sormamın nedeni buydu hocam kullanıyorum ve öneriyorum ama arkadaş hala cevap vermiyor.
Araştırmaya dalıp kon8uyu unuttum k.b geç cevap için .Trust önerip. Glorious kötülemek? Ciddenmi? Trust markasının muadili rampage bile değil.
Hocam arkadaşın bütçesi var.Bütçenin diplerine kadar düşmenin bir mantığı yok glorius'un yazılımı zaten fiyatına göre yeterli. İnsanlar boş yere almıyor bu modeli.Glorious software bildiğin çöp, verdiğin paraya değmiyor. Trust'a en azından para vermiyorsun. Ürün normal şartlarda tercih edilecek bir ürün demiyorum sadece bu fiyatta parasının karşılığını fazlasıyla verdiğini tecrübe ettim o kadar.
Sensörü iyi değil bence .Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ağır gelmezse bu olabilir.
Temu yada aliexpress link atarmısın ?YD düşünürsen aj159 pro olabilir
1k ya ikinci el harici çok iyi sensör bulamazsın. Bir bu var. Oda sorunlu.Sensörü iyi değil bence .
Temu yada aliexpress link atarmısın ?
Sensörü iyi değil bence .
Temu yada aliexpress link atarmısın ?