fn+w = yukarı ok tuşuBu klavyeyi almıştım ama yön tuşlarına ihtiyacım var nasıl aktif edebilirim bu yön tuşlarını?
Hocam Fn basmadan da zaten kullanabiliyorum o kısmı ama WASD harici yön tuşları olur ya sağ kısımda onlardan bahsediyorumfn+w = yukarı ok tuşu
fn+a = sol ok tuşu
fn+d = sağ ok tuşu
fn+s = aşağı ok tuşu
Haxball diye bi oyun var onu oynuyorum ama WASD oynanması çok zor yön tuşları yok mu bu klavyedeHocam Fn basmadan da zaten kullanabiliyorum o kısmı ama WASD harici yön tuşları olur ya sağ kısımda onlardan bahsediyorum
%60 klavye bu hocam o bahsettiğin yön tuşları yokHocam Fn basmadan da zaten kullanabiliyorum o kısmı ama WASD harici yön tuşları olur ya sağ kısımda onlardan bahsediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haxball diye bi oyun var onu oynuyorum ama WASD oynanması çok zor yön tuşları yok mu bu klavyede
O yön tuşlarının olmadığını biliyorum zaten kimi klavyede FN + Sağ shift basılı tutup yön tuşlarını atkifleştirebildiklerini gördüm. Ondan bahsettim.%60 klavye bu hocam o bahsettiğin yön tuşları yok
varsa öyle bir şey bi fikrim yok hocam maalesefO yön tuşlarının olmadığını biliyorum zaten kimi klavyede FN + Sağ shift basılı tutup yön tuşlarını atkifleştirebildiklerini gördüm. Ondan bahsettim.