Konuşma Sınavı İçin Konu Tavsiyeleri

Dostum bakın utanacak bir şey yok utanma sık ortaligin anasini ülkenin IQ ortalaması 89 kimden utanacaksin
hocam orası öylede herkesin sana doğru baktığını görünce çok geriliyorum aklımdakini bile unutuyorum bi türlü yenemedim bunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaçış yoksa o zaman konuş kardeşim zor bişey yok ya hem iyi olur özgüvenin yerine gelir konu yok mu yoksa sana özel bir şey mi olacak
yok hocam genel herhangi bişey olacak konu ne yapayım diyorum futbolcu falanmı tanıtsam kolay olur

hocam orası öylede herkesin sana doğru baktığını görünce çok geriliyorum aklımdakini bile unutuyorum bi türlü yenemedim bunu.

yok hocam genel herhangi bişey olacak konu ne yapayım diyorum futbolcu falanmı tanıtsam kolay olur
Sürü psikolojisini araştırmanı öneririm

hocam aşk yaptığım dersin bitişinde sınıf arasında nasıl alay edilirim düşünemiyorum :D
Böyle düşünme, eğer aşk konusunda vatan, millet, ilahi ve duygusal aşk arasındaki farkları da anlatman yeterlidir. Unutma eğer sen iyi bir çaba içinde isen asla utanmak durumunda değilsin, hatta seni alaya alanların bazıları sendeki bu özgüveni okuyabildikten sonra seni övede bilirler... Bir de eğer ciğeri beş para etmez kimseler seni alaya alırsa zaten hiç takma, o tipler için de kendini deve kuşu gibi saklama.

Böyle düşünme, eğer aşk konusunda vatan, millet, ilahi ve duygusal aşk arasındaki farkları da anlatman yeterlidir. Unutma eğer sen iyi bir çaba içinde isen asla utanmak durumunda değilsin, hatta seni alaya alanların bazıları sendeki bu özgüveni okuyabildikten sonra seni övede bilirler... Bir de eğer ciğeri beş para etmez kimseler seni alaya alırsa zaten hiç takma, o tipler için de kendini deve kuşu gibi saklama.
Eğer biranda herkes sizi övmeye başladıysa yanlış yoldasınızdır.(Tecrübe edildi)

Konu belli utangaçlık “Aslında buraya çıkmak benim için zor oldu utangaç biriyim ve böyle ortamlarda ne söylemem gerektiğini bilmiyorum halbuki korkacak bir şey yokmuş bizim korkumuz çevre değil kendi özgüvenimizmiş insan kendine ne kadar güvenirse o kadar başarılı olur de “ al sana mis gibi konuşma 1dk biter alkış da alırsın 😅

Korkaklar her zaman kaybeder, cesurlar akıllı oldukları sürece hep kazanırlar.
Bu kaygılarını şimdiden yenmelisin, ileride psikolojini kötü etkileyip hastalıklara gebe olabilirsin.

Konu belli utangaçlık “Aslında buraya çıkmak benim için zor oldu utangaç biriyim ve böyle ortamlarda ne söylemem gerektiğini bilmiyorum halbuki korkacak bir şey yokmuş bizim korkumuz çevre değil kendi özgüvenimizmiş insan kendine ne kadar güvenirse o kadar başarılı olur de “ al sana mis gibi konuşma 1dk biter alkış da alırsın 😅
hocam valla aşırı iyi düşünmüşsün çok iyi olmuş sağol önerin için

Abi özel kolejde okumuyor eleman. Arka siradaki Adanalıdaki kasiyer tipli elemanlar dalga gecer

Dostum özgüven depolaman lazım yarin sınavı atlatırsın sonra ne yapacaksin

Korkaklar her zaman kaybeder, cesurlar akıllı oldukları sürece hep kazanırlar.
Bu kaygılarını şimdiden yenmelisin, ileride psikolojini kötü etkileyip hastalıklara gebe olabilirsin.
bunu yenmeye çalışıyorum çok aşırı düzeyede utanırım insan karşısında örneğin kızlar falan muhabbete çağırırsa anca öyle falan katılıyorum aralarına kendim gidip konu açamıyorum yenmek istiyorum bunu artık çok canımı sıkıyor

Ben değil senin fikrin kardeşim aslında sen bunu çok iyi yaparsın sadece biraz kendine güvenmen lazım he konuşma yaparken de öyle dümdüz durma sınıf içinde yürüyerek konuş hem kafan dağılır hemde saygınlığın artar

Abi özel kolejde okumuyor eleman. Arka siradaki Adanalıdaki kasiyer tipli elemanlar dalga gecer

Dostum özgüven depolaman lazım yarin sınavı atlatırsın sonra ne yapacaksin
Kardeşim isterse mafya babası olsun kimin umurunda ben şunun için yaşadım yaşıyorum millet ne der diye yaşamadım hiçbir zaman eğer öyle olursan her zaman mutsuz olursun kim ne derse desin umrumda da olmaz

Geri