YazılımKafa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,033
Playstation da ufc 5 1450 tl. Daha düşer ni yakın zamanda. Yoksa alayım mı
Ps plus extra ve deluxe'e ücretsiz oluyor o oyun diye biliyorum. Üyeliğin varsa ordan oynamanı tavsiye ederim boşuna para verme.Playstation da ufc 5 1450 tl. Daha düşer ni yakın zamanda. Yoksa alayım mı
Üyelik yok. Playstation kafe için satın alıcam. Diğer oyunları aldım. Ufc ve it takes two yu bekliyorum indirim için. Ufc daha düşmezse onuda alıcam. 1 ay içinde düşme ihtimali varsa beklerimPs plus extra ve deluxe'e ücretsiz oluyor o oyun diye biliyorum. Üyeliğin varsa ordan oynamanı tavsiye ederim boşuna para verme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Playstation kafe için alıcamEa playde oluyor zaten.
Bilmiyorum hocam ben oyunu sevememiştim zaten.Üyelik yok. Playstation kafe için satın alıcam. Diğer oyunları aldım. Ufc ve it takes two yu bekliyorum indirim için. Ufc daha düşmezse onuda alıcam. 1 ay içinde düşme ihtimali varsa beklerim
Playstation kafe için alıcam
Anladım o zaman daha düşeceğini zannetmiyorum alabilirsin.Üyelik yok. Playstation kafe için satın alıcam. Diğer oyunları aldım. Ufc ve it takes two yu bekliyorum indirim için. Ufc daha düşmezse onuda alıcam. 1 ay içinde düşme ihtimali varsa beklerim
Playstation kafe için alıcam
Müşteriler seviyor. Mecbur alıcaz.Bilmiyorum hocam ben oyunu sevememiştim zaten.
Tamamdır. EyvallahAnladım o zaman daha düşeceğini zannetmiyorum alabilirsin.
Anca uzun zamanda fiyatı düşer yakın zamanda hep aynı şekilde indirime sokarlar.