Yasin / EsquaReD
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,017
30 gb lik dosyayi ne kadar sürede atar flashbellege?
evde 8 ve 16lık var ama aldım film vs atarım güzel fiyat![]()
Kingston 64GB DTXM/64GB DataTraveler Exodia M USB 3.2 USB Bellek | ITOPYA
Kingston 64GB DTXM/64GB DataTraveler Exodia M USB 3.2 USB Bellek En iyi fiyat seçenekleri ile DTXM/64GB ITOPYA'daitopya.com
kargo bedava olmasına şaşırdım çok kaliteli bir ürün olmadığını biliyoruz ama sonuçta 64 gb depolama birimi varsın yavaş olsun bir köşede dursun.
Sağol aldım 1 tane lazım oluyor arada sırada![]()
Kingston 64GB DTXM/64GB DataTraveler Exodia M USB 3.2 USB Bellek | ITOPYA
Kingston 64GB DTXM/64GB DataTraveler Exodia M USB 3.2 USB Bellek En iyi fiyat seçenekleri ile DTXM/64GB ITOPYA'daitopya.com
kargo bedava olmasına şaşırdım çok kaliteli bir ürün olmadığını biliyoruz ama sonuçta 64 gb depolama birimi varsın yavaş olsun bir köşede dursun.
En iyi ihtimalle 50 dk falan ama 1 saati bulur, belki de geçebilir.30 gb lik dosyayi ne kadar sürede atar flashbellege?
Hey maşallahEn iyi ihtimalle 50 dk falan ama 1 saati bulur, belki de geçebilir.
En iyi ihtimalle 50 dk falan ama 1 saati bulur, belki de geçebilir.
gerek yok alığın model fersah fersah üstün.
Sabah bunu sipariş verdim Amazon'dan indirim koduyla 165 liraya düştü, iade edip bunu alayım mı?
Exodia serisi kronik sorunluymuş, testte de 10 Mb/s yazma hızına sahip gösteriyor.Hey maşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu ne kadar sürer peki reis? Bunu sipariş vermiştim sabah
Bir tık da olsa daha iyiyse iadeye gerek yok. 65 lira para değil zaten. Biraz daha hızlıysa, İtopyadakinden daha iyiyse dursun o zaman.gerek yok alığın model fersah fersah üstün.
Flash belleğe 3-5 mb lik pdf dosyalar ve win10 kurmak dısına bır sey kullanmıyorum, bendekını kaybettım ara sıra lazım oluyor dıye linkini attığım Sandiski siparis etmistim sabah. Yani her ne kadar kullanmıyor olsam da kullanasım gerekır 30-40 gb dosya ıcın 1 saat beklemek ıstemem sahsen.Exodia serisi kronik sorunluymuş, testte de 10 Mb/s yazma hızına sahip gösteriyor.