paleira
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 214
fiyatı sizce normal mi yoksa bu fiyatta daha iyi monitörler var mı
Son düzenleme:
Bütçe ne kadar? İkinci monitörü ne amaçla kullanacaksın hocam?2. monitör olarak alacagım daha ucuz alternatifleri atabilir misiniz onlara da bakayım
bunlar daha mantıklıfiyatı sizce normal mi yoksa bu fiyatta daha iyi monitörler var mı
hocam video izlemek için kullanıcam bir bütçe belirlemedim 27 inc ips olmasını istiyorum hz cok onemli degilBütçe ne kadar? İkinci monitörü ne amaçla kullanacaksın hocam?
hocam 27 inc olarak bakıyorum 2. monitör olarak kullanacagımbunlar daha mantıklı
![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
pivot istersen
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Senin attığın msi gayet iyi hocam. Yapıştır gitsin.hocam video izlemek için kullanıcam bir bütçe belirlemedim 27 inc ips olmasını istiyorum hz cok onemli degil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 27 inc olarak bakıyorum 2. monitör olarak kullanacagım