⚠️FSR 4 Artık DLSS destekli Tüm Oyunlarda❗❗❗

arc b580 çalıştırıyormu benmı yanlış anladım

zamanla 7000 serisinede gelecek bu FSR 4 cünki xtx olan kimse sırf bu özellik icin biraz güclü bir kart için 9000 serisi almaz Nvidia gecerler
Xtx i olan biri kart değişmez bence hocam 5080 in saf gucu bile xtx e yakin baya

Belliydi, Son kullanıcı dostu AMD baba şaşırtmıyor.

arc b580 çalıştırıyormu benmı yanlış anladım
Nasıl yani hocam ???

FSR 4'ü Nvidia cihazlarda çalıştırmıyor Tam tersi DLSS olan oyunlara FSR 4 ekliyor yani AMD kullanıcılarının yararına olan bir şey

Ayrıca eğer ARC B580'niniz varsa Flaş olan oyunlarda far 3'ü açıp kullanabilirsiniz yani belki 4'üde kullanırsınız ama muhtmelen görüntü kalitesi 9000 serisindeki gibi olmaz tabi eğer intelin kartlarında XESs teknolojisi Nvidia gibi donanım ile çalışıyorsa olabilir belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belliydi, Son kullanıcı dostu AMD baba şaşırtmıyor.
AMD yapmadı hocam bir Mod yapımcısı yaptı

Aslında AMD'de yapardı ama Malum Telif vs. Olur diye yapamıyorlar ama açık kaynak olduğu için İnsanlar yapabiliyor

Nasıl yani hocam ???

FSR 4'ü Nvidia cihazlarda çalıştırmıyor Tam tersi DLSS olan oyunlara FSR 4 ekliyor yani AMD kullanıcılarının yararına olan bir şey

Ayrıca eğer ARC B580'niniz varsa Flaş olan oyunlarda far 3'ü açıp kullanabilirsiniz yani belki 4'üde kullanırsınız ama muhtmelen görüntü kalitesi 9000 serisindeki gibi olmaz tabi eğer intelin kartlarında XESs teknolojisi Nvidia gibi donanım ile çalışıyorsa olabilir belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD yapmadı hocam bir Mod yapımcısı yaptı

Aslında AMD'de yapardı ama Malum Telif vs. Olur diye yapamıyorlar ama açık kaynak olduğu için İnsanlar yapabiliyor
hocam bu kart xess calıstırıyorda fsr 4 çalıştııyormu onu bilemedım çalışıyorsa güzel

hocam bu kart xess calıstırıyorda fsr 4 çalıştııyormu onu bilemedım çalışıyorsa güzel
Hocam görüntü kalitesi olarak çevirir mi Sanmıyorum sonuçta donanım farklı ama İntel'de de Aİ donanım'ı var

Yani bence deneyin sonuçta kaybedecek bir şey yok ve yapımı aşırı basit

Hocam görüntü kalitesi olarak çevirir mi Sanmıyorum sonuçta donanım farklı ama İntel'de de Aİ donanım'ı var

Yani bence deneyin sonuçta kaybedecek bir şey yok ve yapımı aşırı basit
Hangi oyunlarda geçerli bu aralar pek fırsat bulamıyorum indirmeye witcher 3te varsa deniyim

Sa

❗Nvidia kartlar FSR 4 açmıyor AMD kartları olanlar FSR 4 olmayan Oyunlarda DLSS varsa FSR 4 Ekleyip Çalıştırabilir❗
(çok fazla kişi konuyu tam okumadığı için yanlış anlamış)

Arkadaşlar Bir Mod Yapımcısı Sayesinde Artık DLLS Destekleyen Nerdeyse Tüm Oyunlar'da FSR 4 Etkinleştirmek Mümkün ve Reddit Yorumları + Videolara bakılırsa Mükemmel şekilde sorunsuz çalışıyor

RX 9000 Serisi Olanlar Artık FSR 4 Sadece 3 Oyunda var diye Üzülmeyecek😁
(Kurulumu Çok basit)

Kaynak:

Mod'un Desteklediği oyunların Listesi⬇️
Hangi Oyunlarda Çalışıp çalışmadığını Bu Githup Sayfasının Altında görebilirsiniz

Mod'un Github Sayfası⬇️
Mod hakkın'da Daha fazla Bilgi ve Modun diğer özelliklerini İçerir bu sayfa

Mod'un Güncel Versiyonu⬇️
En son sürümü indirdiğinizde. emin Olun Bu sayfa neredeyse Her gün güncellenir
(Bu sayfada ayrıca yapılan güncellemeri'de görebilirsiniz)

Mod Nasıl Kurulur video⬇️

Bir mod yapımcısının Videosu
(bence bu daha iyi)

Keşke sadece 9000 serisine gelmeseydi
Bari afmf 2yle uğraşsalar

Hangi oyunlarda geçerli bu aralar pek fırsat bulamıyorum indirmeye witcher 3te varsa deniyim
Konuyu açtığımda destekledigi oyunların listesini içeren linki zaten paylaşmıştım

Bu link'te Aşşağıda desteklediği oyunları görebilirsiniz

-Witcher 3'ü destekliyormuş hatta galiba DLSS değil Xess'i FSR 4'e dönüştürüyor witcher'da

Konuyu açtığımda destekledigi oyunların listesini içeren linki zaten paylaşmıştım

Bu link'te Aşşağıda desteklediği oyunları görebilirsiniz

-Witcher 3'ü destekliyormuş hatta galiba DLSS değil Xess'i FSR 4'e dönüştürüyor witcher'da
Tamamdır hocam teşekkürler eyw

Sa

❗Nvidia kartlar FSR 4 açmıyor AMD kartları olanlar FSR 4 olmayan Oyunlarda DLSS varsa FSR 4 Ekleyip Çalıştırabilir❗
(çok fazla kişi konuyu tam okumadığı için yanlış anlamış)

Arkadaşlar Bir Mod Yapımcısı Sayesinde Artık DLLS Destekleyen Nerdeyse Tüm Oyunlar'da FSR 4 Etkinleştirmek Mümkün ve Reddit Yorumları + Videolara bakılırsa Mükemmel şekilde sorunsuz çalışıyor

RX 9000 Serisi Olanlar Artık FSR 4 Sadece 3 Oyunda var diye Üzülmeyecek😁
(Kurulumu Çok basit)

Kaynak:

Mod'un Desteklediği oyunların Listesi⬇️
Hangi Oyunlarda Çalışıp çalışmadığını Bu Githup Sayfasının Altında görebilirsiniz

Mod'un Github Sayfası⬇️
Mod hakkın'da Daha fazla Bilgi ve Modun diğer özelliklerini İçerir bu sayfa

Mod'un Güncel Versiyonu⬇️
En son sürümü indirdiğinizde. emin Olun Bu sayfa neredeyse Her gün güncellenir
(Bu sayfada ayrıca yapılan güncellemeri'de görebilirsiniz)

Mod Nasıl Kurulur video⬇️

Bir mod yapımcısının Videosu
(bence bu daha iyi)

Hocam RX 6700 RX 7000 serisi kartlarda optiscaler la kullanılabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri